MUKA MI JE OD PITANJA O NJOJ: Jelena Karleuša BRUTALNO i bez zadrške progovorila o Ceci Ražnatović! - Volim Podgoricu

MUKA MI JE OD PITANJA O NJOJ: Jelena Karleuša BRUTALNO i bez zadrške progovorila o Ceci Ražnatović!

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda, a definitivno najkontroverznija ličnost na estradi, Jelena Karleuša, svakim svojim potezom izaziva ogromnu buru u javnosti.

Nakon skandala u sudnici JK je bez zadrške progovorila o Ceci Ražnatović, ali i ostalim kolegama.

Zvezde Granda i ove godine obaraju sve rekorde gledanosti. Misliš li da si ti najodgovornija za to?

– Mislim da smo magičan tim, a ja sam plejmejker.

Ima li istine u pričama da si dobila neverovatnih 400.000 evra za jednu sezonu žiriranja?

 

– Da je to tačno, sad bih se polivala šampanjcem na Terazijama! Ali mogu da kažem da se ne žalim na finansijsku situaciju. Velika popularnost ovog šou-programa donela je i meni najveću popularnost u dosadašnjoj karijeri, kada je reč o koncertima, honorarima itd. Takođe, mogućnost da me čitav Balkan gleda iz subote u subotu, da upozna pravu Jelenu, da mogu konačno da pokažem pravo lice, a ne ono medijski izvitopereno – nema cenu! Tužno je, ali istinito – mene je publika na pravi način upoznala tek sad, posle 22 godine karijere. Nisam pre imala gde da se pokažem onakva kakva jesam. Mediji su mi učinili mnogo zla.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

 

Gledaoci i mediji primećuju da je Viki Miljković u ovoj sezoni pustila jezik i da ti prilično drsko odgovara u vašim verbalnim raspravama. Da li se slažeš?

 

– Hahaha! Ona to radi veoma nevešto, ne stoji joj. Nije mangup, nema gradske fore i šlif, ništa od mene nije naučila. Mada, meni je Viki draga. Nas dve smo dva različita univerzuma i meni je komunikacija sa njom jedna vrsta egzotike! Hahaha!

 

Često kažeš da Viki nije zvezda i da ne bi bila u žiriju da između vas dve ne postoji taj sukob.

 

– Otkriću ti tajnu, ja sam insistirala na tome da Viki ostane i ove sezone, kada je Saša pravio planove za novi serijal. Viki možda na terenu nije velika zvezda, ali veliki je radnik i ja je poštujem. Svako se bori kako zna.

FOTO: PRINTSCREEN

 

Slažeš li se da je Aleksandra Prijović jedina koja je u poslednjih nekoliko godina uspela da se vine u sam vrh scene? I kako ti se dopada njen rad?

 

-Meni je sve to, taj fazon, muzika, pevanje, izgled, baš ruralno. Nema tu iks faktora, nema budućnosti. Jedan veliki korak unazad u odnosu na ono ka čemu ide muzika i sve što ide uz to danas. Ako moram da izaberem nekoga ko mi se dopada neka to bude Katarina Grujić.

 

Da li u nekoj koleginici vidiš naslednicu? Ukoliko vidiš, ko je u pitanju?

 

-Moje naslednice su moje ćerke! Budalaština je da neka javna ličnost želi da bude nova ja jer je to nemoguće i nije pametno! Treba da bude nova ona!

 

Neke tvoje rečenice imaju velike posledice. Nedavno smo bili svedoci tvog okršaja na sudu sa Cecom. Da li se kaješ zbog izjava o njoj?

 

– Je*ala te Ceca i neka ga pop*uše svi koji imaju jednu lepu reč da kažu o ženi koja je osuđeni kriminalac! Dalje, to što su krimosi cenjeni u Srbiji jeste naša bruka i sramota. Srpska sramota. Muka mi je od pitanja o njoj. Prema tome – nemoj!

FOTO: PRINTSCREEN

 

Ona važi za osobu koja je izuzetno suzdržana u javnosti, a na sudu je izgubila kontrolu i vikala na tebe. Čime si je to isprovocirala?

 

– Smirenošću i osmehom. Moj novi moto – govori tiho i je*i im mater svima. Baš mi je drago što je pokazala svoje pravo lice. I mogu da kažem da joj je to lice uživo baš jezivo. Htedoh joj reći na sudu da sam šokirana kakav je ona u stvari krš od ribe uživo, ali to nije bio predmet rasprave. Hahahaha!

 

Razvila si lep odnos sa Mirom Škorić posle toliko godina animoziteta. Da li je ona prvo morala da se posvađa sa Cecom da bi se to desilo?

 

– Mira je super, a ti sjaši, bre, sa Cecom.

 

Kako se tvoj muž nosi sa svim tvojim izborima i potezima u poslu – od ultraseksi garderobe do skidanja frajera na nastupima?

 

– Jao, molim te, ne postavljaj mi ta paganska pitanja! Pa nismo on i ja par Amiša!

 

Punu deceniju ste zajedno. Kako zadržati brak u vreme kada se gotovo svi na estradi razvode?

 

– Ja moj brak ne zadržavam, kako ti kažeš. Sve što se zadržava želi da ode! Zašto ljudi ne veruju u staru dobru klasičnu ljubav za ceo život?!”

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

(Kurir/Svet/D. Kecman, Foto:Zorana Jevtić)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com