Najbolje idejno rješenje loga za Kancelariju za mlade autora Luke Lakovića - Volim Podgoricu

Najbolje idejno rješenje loga za Kancelariju za mlade autora Luke Lakovića

Rad pod šifrom 3301, autora Luke Lakovića osvojio je novčanu nagradom u iznosu od 300,00 eura na konkursu za najbolje idejno rješenje logoa za Kancelariju za mlade, koji je organizovao Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada. Zbog velikog interesovanja i pokazane kreativnosti Komisija je odlučila da nagradi još radova, u iznosu od po 50,00 eura, za rješenja pod šiframa: 1427 autorke Tijana Brajović i Jovana Jokić, Dg7711 autor Dušan Šćepanović i 1304 autor Matan Vukčević.

Podsjećamo da je Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada formirao je komisiju kako bi izabrali najbolje idejno rješenje logoa za Kancelariju za mlade.

Javni anonimni konkurs za izbor logoa je bio uspješan jer se došlo do rješenja koje u potpunosti zadovoljava kriterijume i uslove konkursa.

Komisija je pregledala sva idejna rješenja i jednoglasno donijela odluku da nagradi novčanom nagradom u iznosu od 300,00 eura rad pod šifrom 3301 autora Luke Lakovića.

Stav Komisije je da je izabrani rad nedvosmisleno asocira na Kancelariju za mlade i Glavni grad.

1 komentar

  1. Pa dje je logo u usta vas jeben nesposobne! Covjece pisete teks o Logu, i mene to bas interesuje, i nema loga!!!??? Nema Slike? Koji si ti bolid, o novinaru koji su copy paste ovu vijest! Jad

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com