HOROSKOP za 17.decembar: Ovaj znak danas čeka prijatno iznenadjenje! - Volim Podgoricu

HOROSKOP za 17.decembar: Ovaj znak danas čeka prijatno iznenadjenje!

Jedna lijepa nedjelja danas nam sleduje, koračajte danas lakim koracima na krilima mašte, budite dijete na jedan dan!

OVAN

POSAO
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.
LJUBAV
Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.
ZDRAVLJE
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

BIK

POSAO
Na Vama je da sprovedete u djelo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubjedljivi pred okolinom.
LJUBAV
Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provijava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

BLIZANCI

POSAO
Položaj Mjeseca trenutno djeluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

RAK

POSAO
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mjestu. Unaprijed osmislite svaki potez, prije nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspjeha.
LJUBAV
Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

LAV

POSAO
Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od Vas treba da odradi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nježnosti i razumijevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje.
ZDRAVLJE
Izbjegavajte neku nezdravu ishranu.

DJEVICA

POSAO
Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima.
LJUBAV
Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

VAGA

POSAO
Nove informacije ili dogadjaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspjeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom, potrebno je da prihvatite nečiji uticaj.
LJUBAV
Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unaprijed zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namjera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savjetu.
ZDRAVLJE
Potreban Vam je odmor.

ŠKORPIJA

POSAO
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspijevate da ispunite sve planirane obaveze u predvidjenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima.
LJUBAV
Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«, negdje postoji granica.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

STRIJELAC

POSAO
Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savjet, uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rješenja.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je možda realnija procjena, nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanje prihvatite ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

JARAC

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u odredjene saradnike, možda treba na vrijeme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima.
LJUBAV
Partner uz svu dobru volju možda ne razumije uvijek i u potpunosti sve Vaše namjere, te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VODOLIJA

POSAO
Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno provjerite različite okolnosti, prije nego što započnete novu poslovnu akciju.
LJUBAV
Povremeno osjećate izvjesnu nelagodnost pred bliskom osobom i djelujete napeto. Nemojte davati pogrešna obecanja i prihvatite iskreni razgovor.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO
Neko Vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbjegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja odredjene posljedice na Vaš poslovni ili društveni život, budite promišljeni.
LJUBAV
Sačuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Izvor: današnji dnevni horoskop.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com