HOTEL RAMADA U NOVOGODIŠNJEM RUHU: Brojna iznenađenja i doček Nove godine ZA PAMĆENJE - Volim Podgoricu

HOTEL RAMADA U NOVOGODIŠNJEM RUHU: Brojna iznenađenja i doček Nove godine ZA PAMĆENJE

Gradski hotel Ramada užurbano se priprema za novogodišnje praznike. Prije same Novogodišnje noći, hotel Ramada sa tržnim centrom Mall of Montenegro organizuje i tradicionalnu Novogodišnju pjacu tokom pretposljednjeg vikenda u 2017-oj (23-24. decembra), koja će i ove godine biti dobrotvornog karaktera. 

Sva sredstva prikupljena na dvodnevnoj pjaci, doniraće se Resursnom centru “1. jun“, koji predstavlja instituciju specijalizovanu za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju djece i osoba sa intelektualnim smetnjama i autizmom. Sve posjetioce očekuje bogat dvodnevni program, u čijem fokusu će svakako biti mališani koji će imati prilike da se druže sa Djedom Mrazom, uživati u plesnim, pjevačkim i glumačkim izvođenjima i mnogim drugim iznenađenjima, a kušaće i zdravu hranu.

Ramada osluškuje društvo i njegove potrebe, prati trendove tržišta i transparentno sarađuje sa lokalnom samoupravom, privrednim subjektima i partnerima uopšte. Posebnu pažnju posvećuje društvenoj odgovornosti, a sama Novogodišnja pjaca jedan je od takvih projekata, da se pomogne zajednici.

Hotel Ramada za novogodišnju noć priprema specijalnu Gala večeru, tokom koje će goste zabavljati Sevdah kvartet i Beauty and the Beasts bend, kako bi se ugodilo različitim muzičkim ukusima. Gosti imaju mogućnost da ulazak u Novu godinu upotpune i noćenjem u hotelu, a tokom same večeri, za djecu je obezbijeđen i poseban program uz bejbisitera.

Kako se Ramada na podjednako predusretljiv način obraća lokalnim gostima, koji svraćaju na kafu ili ručak, kao i poslovnim ljudima koji koriste sve vrste hotelskih usluga, postalo je tradicija da svoje aktivnosti veže za svoje sugrađane, ne samo goste hotela koji su uglavnom iz poslovnog svijeta.

Potrebe gostiju su na prvom mjestu i zbog toga Ramada kontinuirano unapređuje svoje usluge, kako u dijelu hotelskog smještaja, tako i u kongresnom turizmu koji je sve popularniji, kao i u samoj ponudi renomiranog restorana „Panorama“ na posljednjem spratu hotela.

Prije godinu dana promijenjen je menadžment i vlasništvo hotela Ramada, čime je uvedeno dosta novina, zbog kojih je hotel postao jedan od lidera na hotelskom tržištu Crne Gore.

Sa kapacitetom od 110 smještajnih jedinica, hotel Ramada Podgorica postavlja norme u segmentu ugodnosti i komfora. Za samo godinu dana hotel je realizovao 40 hiljada noćenja, otvorio se ka novim tržištima, kako na bliskom istoku, tako i ka Zapadu Evrope.

Hotel ima savršenu tradiciju u banketnom kongresnom turizmu i omiljeno je mjesto održavanja društveno-kulturnih događaja. U njemu svi posjetioci mogu naći veliki set sadržaja, od proslave rođendana preko organizovanja konferencija, treninga i seminara. Svima prepoznatljive balske sale „Lesendro” i „Millenium”, kao i četiri sale za sastanke „Medun”, „Balkan”, „Obod” i „Duklja”, sa univerzalnim mogućnostima i funckionalnošću ostavljaju upečatljiv utisak na sva dešavanja.

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com