KOLIKO IMATE PRAVIH LJUBAVI? Vodolija voli tri puta u životu, Bik SAMO jednom! - Volim Podgoricu

KOLIKO IMATE PRAVIH LJUBAVI? Vodolija voli tri puta u životu, Bik SAMO jednom!

Zodijak utiče na to kako birate najveće životine ljubavi, ali diktira i koliko ćete ih imati.

Ovan
Vi ćete voljeti tri puta u životu. Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Bik
Bik je znak koji može samo jednom da voli. Kada Bik voli, spreman je sa tom osobom da provede cio život.

Blizanci
Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu – svaki put.

Rak
Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni traže novu, ali kada je konačno pronađu – daju sve od sebe.

Lav
Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne boje se emotivnog uplitanja u novu vezu, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povrijeđeni.

Djevica
Djevice mogu da vole samo dva puta u životu. Vrlo su sumnjičave i skeptične u polju ljubavi. Teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svijet.

Vaga
Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može da voli svakog novog partnera. Čak i da tuguje na krovu dok gleda u mjesečinu, ona je spremna da započne novi odnos punim srcem.

Škorpija
Škorpija zaista voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu da imaju mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole. Za Škorpiju odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strijelac
On ima četiri ljubavi u svom životu. Predstavnici ovog znaka su iskusni u ljubavi, ali da bi ostali s nekim dugoročno – moraju da nauče da prave kompromise.

Jarac
Jarčevi mogu da vole dva puta u životu, ali uz velike poteškoće, jer im nije lako da izraze svoja osjećanja. Isto tako, zbog njihove snažne individualnosti, oni su ti koji prekidaju veze.

Vodolija
Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnice ili ljubavnike s kojima varaju svoje partnere. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera – koji je najbolji prijatelj i ljubavnik.

Ribe
Ribe mogu istinski da vole samo jednu osobu u životu. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne dižu ga.

Zenski magazin

1 komentar

  1. What your stating is absolutely true. I know that everybody should say the similar matter, but I just think that you set it in a way that absolutely everyone can realize. I also really like the photographs you set in the following. They match so effectively with what youre attempting to say. Im sure youll achieve so quite a few men and women with what youve received to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com