Upoznajte Ninu Stanišić lijepu Podgoričanku koja je osvojila svijet, pa se posvetila porodici - Volim Podgoricu

Upoznajte Ninu Stanišić lijepu Podgoričanku koja je osvojila svijet, pa se posvetila porodici

Lijepa Podgoričanka Nina Stanišić Karaklić, je u svojoj dugoj manekenskoj i modeling karijeri osvojila čitav svijet. Radila je reklame, modne revije, krasila spotove svjetski poznatih muzičkih zvijezda i učestvovala u izborima za MISS sa kojih se uvijek vraćala okićena lentom. Nakon što je odlučila da je karijeri kraj, pokrenula je novu. Otvorila je aganeciju National style koja u svijet šalje djevojke i mladiće na razne modne angažmane.

Kada je ostvarila sve poslovne planove koje je zacrtala, sudbonosno “da” izgovorila je Aleksandru Karakliću, fudbalskom treneru sa angažmanom u prijestonici Azerbejdžana, Bakuu. Nina posljednjih godina živi na relaciji Podgorica – Baku, a u međuvremenu je postala majka dvoje djece, sina i ćerke.

FOTO: Đ.Živaljević

“Porodica me čini još boljom i plemenitijom osobom, ispunjenom na svakom polju, spokojnom, ali to prati i neispavanost a ponekad i umor, ali to je sastavni dio odrastanja djece”, kaže Nina.

“Porodica je definitivno najvažnija na svijetu,a odricanja naravno da ima, sve manje imam vremena za sebe. Međutim, pokušavam dobro izbalansirati porodične i poslovne obaveze. To nije lako činiti sa drugog kontinenta, pa sam zadovoljna konstantnim uspjehom i napredovanjem agencije”, dodaje ona.

Kada nije u rodnoj Podgorici, Nini u Bakuu društvo pravi mnogobrojno društvo “iz naših krajeva”.

“Imamo mnogo prijatelja u Bakuu, i naših ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, i iz raznih zemalja. Kod nas je sve podređeno djeci, svaki dan šetamo vani sa njima, a najviše se družimo sa prijateljima koje imaju djecu našeg uzrasta”.

Uspješna manekenka, postala je vlasnica modne agencije i posvećena majka dvoje mališana

Nina sebe opisuje kao strogu majku.

“Mislim da sam strozija ja. Naša djeca su pomalo razmažena. Svaki dan im pružamo puno ljubavi, ali roditelj mora da ima autoritet, a kako smo oboje profesori po struci, još od ranije smo jako dobro upoznati sa djecijom i razvojnom psihologijom, pa se suprug i ja dopunjujemo”, objašnjava ljepotica.

1 komentar

  1. thank you for such a fantastic site. Where else could anyone get that kind of information written in such a perfect way? I have a presentation that I am presently working on, and I have been on the look out for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com