Edmund iznenadio Dimitrova za plasman u polufinale - Volim Podgoricu

Edmund iznenadio Dimitrova za plasman u polufinale

Kajl Edmund plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je poslije četiri seta savladao Grigora Dimitrova – 6:4, 3:6, 6:3, 6:4.

Na Otvorenom prvenstvu Australije prisustvovali smo još jednom iznenađenju jer je 49. igrač svijeta izbacio trećeg na ATP listi, piše B92.

Mladi Britanac igra odličan turnir što je potvrdio i na ovom duelu i poslije skoro tri sata igre napravio najveći uspjeh u karijeri.

Edmundu je ovo bila prva pobeda nad top3 igračima na svijetu. Iako Britanci nemaju Endija Marija u Australiji, iskočio je Edmund koji će se u borbi za finale sastati sa boljim iz susreta, Rafael Nadal – Marin Čilić.

Meč je obilovao brejk loptama, šansama za onog drugog tenisera, i u takvoj situaciji 23-godišnji Britanac uspio je da ostvari najveći uspjeh u karijeri.

Igrao je Edmund agresivnije, što se vidi i u broju vinera 46 na prema 32 Dimitrova, ali je nešto više i griješio, što se na kraju isplatilo.

Vijesti

3 komentara

  1. We’re a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site provided us with helpful info to paintings on. You have done an impressive job and our entire group might be grateful to you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com