PODGORIČANKA ,,PROGANJA” LEČIĆA: Abortirala njegovo dijete, prijetila samoubistvom - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA ,,PROGANJA” LEČIĆA: Abortirala njegovo dijete, prijetila samoubistvom

Ljubavnica poznatog glumca Branislava Lečića, Iva Pavleković, porijeklom iz Podgorice, koju je popularni Leka nedavno prijavio za uznemiravanje i proganjanje, pokušala je nekoliko puta da digne ruku na sebe! Razlog njenim suicidnim namjerama bila je upravo glumčeva neuzvraćena ljubav.

Ljetnja romansa

Kako je Srpski telegraf pisao, Leka je Ivu upoznao 2016. godine, tokom ljetnjeg festivala na kojem je bio profesionalno angažovan. Odmah su započeli romansu, a kada je napuštao Budvu, Leka je Ivi rekao da želi da prekinu svaki kontakt.

Od tog momenta kreće njeno proganjanje i uznemiravanje. Ova mlada Crnogorka se zbog glumca preselila u Beograd, upisala fakultet na kojem on predaje, pa čak i iznajmila stan u njegovoj zgradi. Iva je glumcu više puta pravila scene, a nedavno mu je rekla i da joj je napravio dijete, ali da je abortirala jer ne želi da ga odgaja sama.

U ovu ljubavnu aferu umiješala se i Ivina majka, koja je glumca molila da ne izbjegava njenu ćerku i bar ostanu u kontaktu jer je njena ćerka jako loše nakon što je abortirala njegovo dijete.

“Iva se nakon abortusa osjećala jako depresivno i stalno je plakala. Porodici je govorila da više nema volju za životom i da hoće da se ubije. Čak je u nekoliko navrata pokušala da oduzme sebi život. Ivina majka je molila glumca da se bar povremeno vidi s njenom ćerkom jer je zabrinuta za njeno zdravlje i da misli da je ona u tom momentu, nakon abortusa, sprema na sve”.

Lečiću je ispričala da je njena ćerka iskreno zaljubljena u njega, uprkos razlici u godinama. Takođe mu je rekla da, ukoliko ne može da bude u vezi s Ivom, makar se povremeno vidi s njom.

Prekinuo kontakt

“Leka je Ivinoj majci objašnjavao da ne može da bude u emotivnoj vezi sa njenom ćerkom jer prosto nisu jedno za drugo, ali je u početku pristajao zarad Ivinog zdravlja da se povremeno viđa s njom. Međutim, Iva se nije mirila sa tim, pa je nastavila da mu zagorčava život. Kada ga je njena majka opet zvala, rekao je da mogu da mu se obrate ako imaju bilo koji problem, ponudio joj i finansijsku pomoć, koju je ona odbila, ali je isključiv bio kada je rekao da želi da prekine svaki kontakt sa Podgoričankom”.

Republika.rs

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com