Đoković potvrdio da je operisan i najavio potpun oporavak - Volim Podgoricu

Đoković potvrdio da je operisan i najavio potpun oporavak   

Novak Đoković potvrdio je natpise medija da je operisao lakat desne ruke.

Srpski teniser istakao je i da očekuje potpun oporavak od nezgodne povrede koja mu skoro dvije godine zadaje probleme.

“Dragi moji, želio bih da podijelim sa vama novosti o mom oporavku. Već dvije godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim…. Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presiječem i odlučim šta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od ljekara. Pauzirao sam šest mjeseci uvjeren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i poslije svih terapija i odsustva i dalje sam osjećao bol”, napisao je Novak na Instagramu i dodao:

“Pokušao sam da se takmičim na Australijan openu, nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam. Dogovorio sam se sa timom da ću poslije turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam prije par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvijek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspijevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak sa nadom ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam”, zaključio je Đoković.

Osvajač 12 Gren slem titula je nedavno na Australian openu eliminisan u osmini finala od Korejca Čunga, a tokom meča je osjećao velike bolove zbog kojih je naročito imao problema sa servisom.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com