Lebron bez pola tima stigao do pobjede - Volim Podgoricu

Lebron bez pola tima stigao do pobjede

Klivlend Kavsi su pobijedili Atlantu 123:107 u meču NBA lige.

LeBron Džejms je baš želio da pokaže da može i bez pola prethodnog rostera, pa je predvodio svoj tim do ubjedljive pobjede.

Kavsi su bili bez šest igrača koje su trejdovali, a novi nijesu stigli da budu u sastavu, pa je roster popunjen igračima iz D lig tima.

Džejms je zato igrao 40 minuta i ubacio je 22 poena uz 12 skokova i 19 asistencija. Kajl Korver je najbolje koristio pasove pošto je dao čak 30 poena, 24 dodao je Džef Grin, a 16 sve bolji Džedi Osman. Na drugoj strani 25 poena Šredera.

Dvejn Vejd se vratio za voljeni Majami i odmah je igrao. Njegov tim je slavio 91:85 protiv Milvokija iako je Vejd bio neraspoložen, za 22 minuta ubacio je samo tri poena. Džonson je dao 19, a Vajtsajd 12 poena uz 16 skokova.

Adetokumbo na drugoj strani 23 poena i 11 skokova, 19 poena Bledšoa.

Hjuston igra fenomenalno, a osjetio je to i Denver,130:104. Rakete su vodile od prvog do posljednjeg minuta, a razlika je išla do 30 poena.

Harden je bio najefikasnijisa 28 poena uz sedam skokova i 11 asistencija, 23 poena uz 25 skokova imao je Kapela, 14 poena dodao Mba a Mute, Pol 11 i sedam asistencija. Nikola Jokić na drugoj strani 14 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Sakrameno je izgubio od Portlanda 118:100, a Bogdan Bogdanović je meč završio sa deset poena uz po tri skoka i asistencije. Kod Blejzersa dominantni Lilard se zaustavio na 50 poena.

CdM

2 komentara

  1. I just wanted to write down a quick comment to say thanks to you for all of the fantastic suggestions you are showing on this site. My time intensive internet look up has at the end been rewarded with useful points to talk about with my visitors. I would assume that most of us visitors actually are very much blessed to live in a fantastic network with many outstanding professionals with insightful strategies. I feel pretty grateful to have come across your entire web page and look forward to some more excellent moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

  2. Can I just say what a relief to locate somebody that really knows what theyre discussing on-line. You definitely realize how to bring a problem to light to make it critical. Workout . ought to check out this and fully grasp this side of your story. I cant believe youre no more well-liked since you also definitely provide the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com