“J..ote, ne znam što mi je ovo trebalo no ajde sad” Pogledajte kako je Vanja Radovanović prokomentarisao pobjedu na Monteviziji! - Volim Podgoricu

“J..ote, ne znam što mi je ovo trebalo no ajde sad” Pogledajte kako je Vanja Radovanović prokomentarisao pobjedu na Monteviziji!

Vanja Radovanović sa pjesmom “Inje” predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji u organizaciji Radio-televizije Crne Gore.

“Malo sam bez teksta. Želim prije svega da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Nadam se da ćemo ispuniti bar djelić očekivanja. Hvala vam puno”, poručio je Radovanović primajući nagradu.

Medjutim, Vanja je na svom FB pokazao svoj tipično nikšićki šarm, i zahvalio svima, a najviše svojim Nikšićanima.

“Jebote, ne znam što mi je ovo trebalo no ajde sad…hvala vam SVIMA na podršci i glasovima,mojim nikšićanima pogotovo, bez da se iko naljuti. Hvala od srca, zdravi mi bili!”, napisao je Vanja i izazvao brojne pozitivne komentare.

“Blagu predstavu nisam imala da učestvuješ na Monteviziji niti sam pjesmu čula al da sam znala račun bih potrošila glasajući za tebe!! Mnogo volim tvoje pjesme, „Odri“ i „Supermen“ pogotovo iako sve tvoje pjesme imaju neki poseban šmek i autentične su!! Mnogo cijenim tvoj rad al to što znam ko ti je UJAK bilo bi mi i više nego dovoljno da za tebe glasam!!!”, odgovorila je jedna njegova FB prijateljica.

Za one koji ne znaju ko je Vanjin “ujak” kog ona pominje, radi se o Miladinu Šobiću.

(volimpodgoricu.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com