Poslušajte novu pjesmu Autogenog treninga: “Raskrsnica” - Volim Podgoricu

Poslušajte novu pjesmu Autogenog treninga: “Raskrsnica”

Najpoznatiji crnogorski alternativni bend Autogeni trening objavio je numeru “Raskrsnica” i time najavio novi album.

Treće izdanje podgoričko-nikšićkog sastava nosi naziv “”Spasi se sam”, na njemu će se naći devet numera, a bend se odlučio da isprati trend kolega iz regiona, pa će tako album izaći sukcesivnim objavljivanjem numera u naredne dvije nedjelje.

Frontmen Dino Kapetanović je kazao da će dugoočekivani album Treninga biti publikovan i elektronski i kao fizičko izdanje.

Nakon sukcesivnog objavljivanja pjesama na YouTube servisu, cijelo izdanje izaći će pod srpskom etiketom Nocturne Media, a Kapetanović je rekao da ko god želi od drugih izdavača, može da objavi album u svojoj režiji.

“Nismo, niti ćemo dati ekskluzivitet bilo kome da raspolaže materijalom kako se hoće. Situacija je takva kakva jeste i gledamo da smo prisutni što se više može pod uslovima lijepim za sve. Ja lično nemam snage za bilo kakva prepucavanja i interesne sfere. Mrš u pi*ku materinu”, oštro će Kapetanović.

U odnosu na prethodna izdanja koja je uglavnom odlikovao žešći gitarski zvuk, njemu se čini da su malo usporili. Ali baš malo, naglašava.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com