KAKO DA KREIRATE REKLAMU KOJA DAJE REZULTAT? Konačno konkretna i jasna uputstva! - Volim Podgoricu

KAKO DA KREIRATE REKLAMU KOJA DAJE REZULTAT? Konačno konkretna i jasna uputstva!

Imate biznis, a ne znate kako da doprete do kupaca ili korisnika? Treba vam dobar marketng koji daje rezultate? Niste načisto šta je to što će vas odvojiti od konkurencije i lansirati prodaju?

Sada ste na pravom mjestu i na vrijeme da rezervišete svoje mjesto na dvodnevnoj radionici koja će odgovoriti na sva vaša pitanja. Kada se vratite na posao, znaćete tačno kako da kreirate reklamu koja daje rezultat.

Dvodnevna marketing obuka pod nazivom Benefiti upravljanja reklamnom kampanjom (KAKO KREIRATI REKLAMU KOJA DAJE REZULTAT?), koja se održava u hotelu Centre Ville 8-og i 9-og marta namijenjena je pojedincima u privatnom, javnom i NVO sektoru, sa ciljem da se istraže činioci kreiranja i upravljanja video (i ne samo video) kampanjom, te da se ciljevi navedenih firmi i organizacija dobiju snažnije benefite za najkraće moguće vrijeme.

Obuka obuhvata set alata, vještina i tehnika za razumijevanje činilaca i pravila kreiranja i upravljanja kampanjama, poboljšanje rezultata, te postavljanje i postizanje željenih marketinških ciljeva.

Dvodnevnu obuku čini kombinacija predavanja, mentorskog rada, aktivnog učešća polaznika, te niz praktičnih detalja i vježbi, baziranih na primjerima iz prakse. Kroz primjere iz struke, zadatke i rješenja, obuka pravi razliku između tradicionalnih i inovativnih kanala i rješenja komunikacije, targetovano ulaganje i mjerljivost efekata, čime će se postići kvalitetniji rezultat i ostvariti uspjeh sa dugoročnim posljedicama po učesnike obuke.

Jedan od predavača obuke je i renomirani crnogorski reditelj Nikola Vukčević, koji će prenijeti svoja medjunarodna znanja iz ove oblasti, kao i niz praktičnih primjera iz svog petnaestogodišnjeg rada u video kampanjama.

Agendu obuke možete preuzeti na OVOM LINKU a sve šire detalje možete pogledati OVDJE

Osim otkrivanja i razumijevanja elemenata koje mora imati efikasna markting kampanja, naučićete tajne kreiranja video kampanja, jer iskustva pokazuju da video format postaje sve jači adut uspješnih reklamnih kampanja.

Dvodevna radionica koju smo pažljivo prirpremili će vam donijeti nemjerljive benefite: zajedno ćemo detektovati nedostatke vaše dosadašnje marketing strategije, analizirati marketing probleme, i pomoći ćemo vam da ih prevaziđete i preokrenete u vašu korist!

Ukoliko se prijavite do 3. marta, ostvarujete značajan popust!

Dvodnevna obuka namijenjena je:
– marketing menadžerima, advertising menadžerima, PR menadžerima
– vlasnicima malog i srednjeg bussinesa, menadžmentima kompanija, rukovodiocima sektora
– rukovodiocima i koordinatorima NVO organizacija
– menadžmentima i rukovodiocima javnih ustanova, marketing konsultantima, projekt menadžerima
– studentima završnih godina produkcije i dramaturgije
– studentima poslijediplomskih studija marketinga i odnosa sa javnošću,
– marketing profesionalcima i svima onima koji žele da izvuku maksimum kroz upravljenje video kampanjama, bez obzira da li su radno angažovani u privatnom, javnom ili NVO sektru, pojedincima koji su vrijedni znanja da nauče na najbolji način da formulišu svoje ciljeve i ideje, te da kroz poznavanje kreativnog i tehnološkog procesa nastanka i izazova jedne kampanje – na najoptimalniji način izvuku maksimum i bolje se pozicioniraju.

Na kraju obuke se dobija sertfikat za završenu obuku upravljanja video kampanjama.
Takođe, svi učesnici obuke će kao dodatni praktični benefit dobiti mentorsku izradu Briefa svoje firme, bez obzira da li učesnik obuke dolazi iz privatnog, javnog i NVO sektora.

Zbog kvaliteta komunikacije – BROJ MJESTA JE OGRANIČEN.

Prijavite se odmah OVDJE i ostvarite popust od 50%!

Kontakt telefon za dodatne informacije i rezervacije je  020 663 200.

 

1 komentar

  1. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com