Momak ju je ostavio dok je bila trudna, a Milica Dabović podijelila POTRESNU poruku i ZAPLAKALA! - Volim Podgoricu

Momak ju je ostavio dok je bila trudna, a Milica Dabović podijelila POTRESNU poruku i ZAPLAKALA!

Novljanka Milica Dabović, bivša košarkašica, proslavila je nedavno 35. rođendan  riječima uz koje je i sama zaplakala.

“Godina za godinom. Nekada sam najviše voljela svoj rođendan i to je dan kome sam se i u 35. radovala kao malo dijete. Danas mi više nije važan, danas i zaboravljam na rođendan jer imam tebe, mislim samo na tebe, gledam tebe, obožavam tebe sine, tvoj rođendan mi je sada sve! Danas su mi riječi nekoga dotakle srce, dušu i već sam pustila suzu (radosnicu) jer takve riječi su moji najljepši pokloni. Dan će proći ali sve što volim ostaje! Danas sam na moru i imam veliku želju i jedinu želju, a ti Bože pomozi mi molim te da se ona ostvari i da svi budemo na okupu………….život”, napisala je Milica Dabović.

FOTO: PRINTSCREEN

Milica je dodala riječi Đoleta Balaševića: “Samo bol je u životu siguran. Sreću nosi neki poštar jako spor. Neka… Samo ovu noć da izguram, sjutra ću već naći dobar izgovor”…

Dabovićeva se porodila 21. decembra, na svijet je donijela Stefana, kojeg će sama odgajati jer je još tokom trudnoće raskinula sa ocem djeteta, izvjesnim Vukom.

 

1 komentar

  1. I wanted to compose you that little bit of note to give thanks yet again with the incredible strategies you have provided on this page. It has been so remarkably generous with people like you to supply extensively exactly what a number of us would’ve offered for sale for an e-book to make some profit on their own, principally given that you might well have done it if you ever desired. Those thoughts as well worked to become a great way to understand that many people have a similar eagerness like my own to grasp more with regards to this condition. I am certain there are numerous more pleasurable opportunities up front for those who scan through your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com