On zarađuje 2.000.000 godišnje, majka mu spava u kontejneru kao beskućnik - Volim Podgoricu

On zarađuje 2.000.000 godišnje, majka mu spava u kontejneru kao beskućnik

Majka mlade zvijezde Arsenala Ejnslija Mejtland-Najlsa (20), tvrdi da je beskućnica i da je primorana da živi u metalnom kontejneru jednog skladišta dok se njen sin baškari u stanu od 800.000 eura.

Džuli Najls (38) izjavila je da fudbaler koji zarađuje 33.600 eura neđeljno (oko 2.000.000 po sezoni sa bonusima) nije želio da joj bude garant da iznajmi stan.

Dok prvotimac Arsenala sa bratom Kordijem dijeli luksuzni dom u Londonu, majka je primorana da spava na hladnoći gdje je provela i božićne dane. Sama. Hrani se u obližnjem centru za beskućnike, a preko dana najčešće sjedi u kofi šopu ili biblioteci kako bi se ugrijala. Tušira se za dva eura u svlačionicama lokalnog bazena.

Džuli je počela da živi kao beskućnik prije tri mjeseca nakon što se posvađala sa 20-godišnjim Ejnslijem koji je procijenjen na 17.000.000 eura.

“Živim u metalnom kontejneru bez prozora i tepiha. Nema ni toaleta, ni kupatila. Moj sin Ejnsli može da mi kupi stan sa svoje dvije neđeljne plate, ali ga je novac udario u glavu i zato sam u situaciji u kojoj se nalazim. Moj sin igra za Arsenal, a ja sam beskućnik u napuštenoj ostavi. To nije dom. Znam kako dom izgleda – da možeš da se istuširaš, opereš zube, sjediš u fotelji. Nedostaje mi sve to, a najviše porodica. Užasno se osjećam, hoću da znam šta sam pogrešno uradila”, izjavila je Džuli za britanske medije.

Njen jedini strah trenutno je da će obezbjeđenje u skladištu shvatiti da ona tu spava i da će je izbaciti na ulicu.

“Čekam da svi odu kućama, pa se ušunjam u skladište po mraku. Srceparajuće je. Veći dio je prekriven snijegom, a tokom ledenih dana bilo je neizdrživo. Čula sam da je jedan beskučnik umro ovdje u četvrtak uveče”, kaže Džuli.

Ali, ni ona nije cvjećka. Džuli Najls ima zanimljivu istoriju, pa je tako recimo u martu 2015. godine bila uhapšena nakon što je fizički napala Arsenalovog pregovarača Dika Loua sa kojim se dogovarala oko novog ugovora za svog talentovanog sina. Puštena je na slobodu poslije nekoliko časova, a godinu dana kasnije Ejnsliju je napravila još veći problem, kada je prijetila SMS porukama menadžeru Ipsviča Miku Mekartiju jer ovaj ne pušta njenog sina da igra.

Ona poriče ove navode i tvrdi da je neko napunio glavu njenom sinu da bi bilo bolje da se distancira od nje, kako bi imao bolju karijeru. Zanimljivo, Ejnsli i brat mu Kordi su se iselili iz zajedničkog doma dok je majka bila na odmoru u Australiji u drugoj polovini 2017. a nakon povratka jedva da su se čuli.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com