Večeras se Merkur i Venera sele u Ovna: Pogledajte kako će to tačno uticati na vaš znak u martu - Volim Podgoricu

Večeras se Merkur i Venera sele u Ovna: Pogledajte kako će to tačno uticati na vaš znak u martu

6. marta Venera i Merkur se sele u znak Ovan. U astrologiji, Merkur je planeta komunikacije, a Venera je planeta ljubavi. Ali, šta zapravo ovaj tranzit nosi za vaš horoskopski znak, i kako će to uticati na vaš horoskop?

 Tokom proteklih nekoliko nedelja, obje planete su plutale kroz Ribe, fokusirajući se na osjećanja, ali ne i nužno na akciju iza njih. Ali svi se mjenjaju ovog mjeseca. Mart nije samo mjesec osjećanja u našim srcima, već se ta ljubav počinje ispoljavati i stvarati nešto novo.

Merkur je planeta koja kontroliše naše misaone procese i način kako mi drugima prenesimo naše misli i osjećanja. U Ribama je ova planeta imala teže vrijeme, jer nije bilo logičkog razmišljanja – već samo misli koje se intuitivno osjećaju kroz srce.

 Merkur nije kod kuće sa srcem i preferira logiku i akciju, tako da je mnogo udobniji u znaku Ovna. Ovaj znak voli da se započete stvari završe.

Foto: Pixabay.com

Ovan je znak vatre i više se fokusira na “mene” od “mi”. Nije to što on nije timski igrač, ali nije fokusiran na druge ili kako se osjećaju; umjesto toga, radi se o onome što on želi. Ako nije srećan, ništa drugo nije važno.

Ovan je znak koji je najmanje vjerovatno da ljudi vole i koji ide u suprotnom pravcu od onoga kuda se kreće masa. Ovaj znak se ne plaši da stoji sam, a zbog toga ga obično smatraju otvorenim i samouvjerenim.

Ali, Venera se osjeća drugačije u ovom vatrenom znaku. Bila je više kod kuće u diplomatskim i nežnim Ribama, nego što će to biti kod Ovna.

Kada je planeta u znak štete, ona u suštini znači da je izazov i djeluje i brine o situacijama koje obično nisu problem. U suštini, Venera mora raditi sve više u Ovnu, jer dok su lekcije i teme važne, jednostavno ne dolaze prirodno.

Kada imamo planetu komunikacije i planetu ljubavi koje se spajaju u znaku Ovna, to znači da ćemo početi da idemo ka onome što želimo više. Vrijeme je da odbacite oprez i da kažete “Da” svemu što pokušava da dođe ka vama.

Foto: Pixabay.com

Lako je zanemariti sebe i sopstvene potrebe. Ali, svi mi imamo svoje suštinsko ja, dio nas koji možda ne djelimo sa svima, i tu postoje naše želje i snovi. I Ovan ne želi da zaboravimo na svoje “JA”.

Više od toga, iako se Venera i Merkur kreću u Ovnu, traže od nas da odlučimo o istini u našim srcima i počnemo da donosimo odluke koje su u našem najboljem interesu – ne našim prijateljima, porodicama ili čak društvu. Ovan voli da tako djeluje; on zna šta hoće i ne vidi puno smisla u odlaganju postizanja toga.

Ova godina je broj 11 godina u numerologiji, a to znači da će se baviti našom namjenom i usmjeriti nas na put na kom namjeravamo da preduzmemo nešto veliko. Sa kim idemo na putovanje, jednako je važno kao i posao koji radimo.

Za one koji su osjećali da se stvari ne mjenjaju u ljubavnom životu, znajte da su promjene na putu. Sve u životu ima svrhu i ima vremena za sve. Svi mi treba da iskusimo sopstvenu zimu prije nego što budemo spremni da rastemo u novom pravcu proleća, i to je upravo ono što je ovaj put za sve nas.

Foto: Pixabay.com

Sa Merkurom u Ovenu, moraćemo sa imamo na umu koliko smo sigurni u naše riječi i akcije; dok bi trebalo da pravimo velike korake u životu za sebe, takođe moramo da pazimo da nismo nepotrebno nemilosrdni kada su u pitanju metode koje odlučujemo da koristimo. Dobro je biti entuzijastičan za našu budućnost, ali naše prošlosti su nam pomogle da napravimo nas onakve kakvi smo i da ih na neki način potpuno napustimo, a da ne izgubimo dio sebe.

Ne smijemo se namerno otuđivati od bilo koga ili od bilo čega iz naše prošlosti, ne bi svi trebali da putuju sa nama u našu budućnost, a tu je i strast i fokus Ovna.

Ovaj tranzit će doneti jasnoću o tome šta želimo od života, šta želimo od ljubavi i kako da shvatimo ove lude snove koje imamo i stvarno ih učinimo delom života. Tokom ovog vremena, najbolje je da pustite sve razloge zbog kojih ste mislili da ne možete i da se umesto toga fokusirate na razloge zašto bi trebalo.

Na kraju krajeva, sve dok ne odgovorimo “DA” sebi, nikada nećemo moći da vidimo šta nam život nudi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com