VELIKO OTVARANJE: Podgorica rame uz rame sa svjetskim metropolama! - Volim Podgoricu

VELIKO OTVARANJE: Podgorica rame uz rame sa svjetskim metropolama!

Najmoderniji Nike Shop u regionu otvara se u srijedu, 7.marta u 18:00h u podgoričkom šoping centru Delta City, koji po opremljenosti i inovacijama neće zaostajati za Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.
Biće predstavljen najnoviji koncept Nike-a, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na trčanju, ali i na ženskom treningu, sportswear-u, košarci i dečijem asortimanu, a potrošačima nudi šoping iskustvo po svjetskim standardima.


Spektakularno otvaranje počeće potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu sa Crnogorskim Olimpijskim Komitetom u atrijumu Delta City-ja, zatim će gosti, među kojima su predstavnici COK-a, fudbalski reprezentativac Simon Vukčević, model i glumac Nikola Šoć, TV lice Iris Polumenta, bivša Olimpijka rukometašica Radmila Miljanić i brojna druga lica iz javnog sportskog i medijskog života Crne Gore, imati priliku da premijerno osjete jedinstveno Nike iskustvo. Da doživljaj bude potpun pobrinuće se The Books of Knjige i MC Niggor, koji će u čast otvaranja imati svoj performans.
Nike je najveći sportski brend na svijetu, osnovan od strane Bila Bauermana i Fila Najta ’60-tih godina. Sa po 500 dolara kapitala i uz stisak ruke, ušli su u partnerstvo koje je zauvjek promijenilo lice sporta. Uspjeh na tržištu postigli su zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način.
Nike brend donosi inspiraciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bauerman govorio: “Ako imate tijelo, vi ste sportista”.
Pozivamo Vas da posjetite najveći izbor Nike artikala na jednom mjestu, jedini zvanični Nike šop u Crnoj Gori.

Čekamo Vas u Delta City-ju na prvom spratu!

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com