ODUŠEVLJENE GESTOM: Policajci poklanjali cvijeće ženama vozačima (FOTO) - Volim Podgoricu

ODUŠEVLJENE GESTOM: Policajci poklanjali cvijeće ženama vozačima (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova- Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cvijeća, čestitali su sugrađankama Dan žena.

Foto: RTS

Jedna od njih je rekla da poštuje saobraćajne propise i da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, te dodala da je oduševljena ovim gestom policije.

„Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbjednosti i požrtvovano rade“, rekla je ona.

Foto: RTS

Druga je, pak, istakla da nikada nije doživjela ovakav gest koji smatra još jednim korakom u inače odličnoj saradnji sa policijom.

Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cvijeća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način željeli da im i oni uljepšaju današnji dan i još jednom ih podsjete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

Foto: RTS

„Povodom 8. marta – Dana žena odlučili smo da lijepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cvijeće. Žene su bile poprilično iznenađene“, kaže policijski službenik.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbjednosti i približavanja rada policije građanima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com