Tamno i čokolada, to su srca dva - Volim Podgoricu

Tamno i čokolada, to su srca dva

Da li vjerujete u koncept “srodnih duša”? Da li ste već pronašli svoju idealnu polovinu ili ste još uvijek u potrazi?
O idealnim parovima pišu se knjige, stvaraju se umjetnička djela, daju im se specijalna imena. Sjetite se samo kako, nekoliko godina unazad, nismo mogli da dišemo od Branđeline.

Ruku na srce, savršene spojeve je možda lakše naći izvan komplikovanog svijeta međuljudskih odnosa. Fudbal i pivo, filmovi i kokice, pljeskavica i luk…samo su neki od primjera.

Gastronomija je svakako polje na kojem se isplati tragati za dobitnim kombinacijama. I to polje je toliko široko da se nikada ne može do kraja prijeći. Neko je skloniji eksperimentu i spajanju “nespojivog” dok se neko drugi drži parole “što je sigurno – sigurno”.

Kojem god gastronomskom tipu da pripadate, budite sigurni da je crno pivo, a posebno Nikšićko Tamno, odličan izbor za uparivanje s ukusnim zalogajima raznih vrsta.

Recimo, Tamno i biftek. Kremasta tekstura Nikšićkog Tamnog i njegov slatkasti ukus predstavljaju savršen par sočnom, srednje pečenom bifteku s aromatičnim začinima. Ovu kombinaciju nemojte da propustite.

Tamno i sir. Ako izuzmemo provjerene kombinacije sa jakim, punomasnim sirevima poput parmezana i brija, Nikšićko Tamno ima i idealnog para sa našeg podneblja. Probajte čuveni Njeguški sir sa Tamnim i zaokružite veče sjanim ukusom.

A za one koji u hedonizmu ne idu isključivo putem kojim se češće ide, preporučujemo da otkriju neobičan sklad Tamnog i čokolade. Kada probate ovaj naizgled iznenađujući par, zapitaćete se samo jedno: Gdje ste bili do sada? Izaberite kvalitetnu čokoladu sa visokim procentom kakaoa i dopunite njen ukus raskošnom teksturom idealno rashlađenog Tamnog. Vjerujte nam, nećete pogriješiti.

2 komentara

  1. I¡¦m now not positive where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time finding out much more or working out more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

  2. I believe that avoiding prepared foods is the first step for you to lose weight. They may taste beneficial, but ready-made foods have very little nutritional value, making you feed on more in order to have enough vitality to get throughout the day. Should you be constantly having these foods, switching to whole grain products and other complex carbohydrates will assist you to have more strength while eating less. Thanks alot : ) for your blog post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com