ŠOK U SUBOTICI: Ubila muža usred bolnice – krišom ušla u sobu i ubrizgala mu CIJANID - Volim Podgoricu

ŠOK U SUBOTICI: Ubila muža usred bolnice – krišom ušla u sobu i ubrizgala mu CIJANID

Smrt Ištvana Šarkanjija (63), koji je nedugo po prijemu u subotičku bolnicu preminuo pod sumnjivim okolnostima, dobila je šokantan epilog. Njega je supruga otrovala cijanidom.
Naime, Ištvan Šarkanji (63) primljen je na reanimaciju i doktori su ga za trenutak stabilizovali, ali u jednom trenutku u bolničku sobu ušla je njegova žena Irena Šarkanji (55), krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a on je ubrzo umro.

To je pobudilo sumnju dežurnog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji. Ubrzo je u kanti za smeće pronađen špric, a supruga, koja je inače zaposlena u istoj bolnici, i to na odjelenju ginekologije, privedena je pod sumnjom ubistva.

Tijelo nesrećnog čovjeka potom je dato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je ubijen, takođe policija je došla u posjed šprica iz koga je Ištvanu supruga Irena ubrizgala nepoznatu tečnost.

Na rezultate se nije dugo čekalo i nalaz toksikologa sudske medicine je potvrdio ono u šta su svi sumnjali, naime Ištvan Šaranji je otrovan i to cijanidom.

Na osnovu nalaza toksikologa supruga preminulog je osumnjičena za ubistvo i njoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

(Izvor: kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com