OTJERAJTE NEGATIVNU ENERGIJU U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA: Poslije ovog život će vam krenuti na bolje! - Volim Podgoricu

OTJERAJTE NEGATIVNU ENERGIJU U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA: Poslije ovog život će vam krenuti na bolje!

Ukoliko se osjećate malaksalo, bolesno, tužno i ranjivo, vrijeme je da od sebe otjerate negativnu energiju.

Stari provjereni metod da od sebe, ali i iz kuće otjerate negativnu energiju je da upalite tamjan, da okadite kuću, zapalite svijeću i prekrstite se. Kada se tamjan topi na žeravici, kolutovi dima dižu se ka plafonu šireći svoj prijatni miris. To podizanje dima ka plafonu simbolično predstavlja uzdizanje naše molitve ka Bogu.

Kako biste se riješili negativne energije i loše sreće, pratite ova tri koraka:

1. Okadite kuću

Kroz cijelu istoriju čovječanstva, tamjan je upotrebljavan prilikom liječenja raznih bolesti. U aromaterapiji, tamjan se koristi za ublažavanje i liječenje depresije, histerije, stresa i napetosti. Smatra se da inhaliranjem ili jednostavnim udisanjem tamjana možemo ublažiti probleme sa disanjem kao što su: alergije, astma, bronhitis, sinusitis, prehlade itd.

Veoma je bitno da kada zapalite tamjan sa njim prođete kroz cijelu kuću i tako izvršite energetsko čišćenje doma. Bitno je da vam kuća pri tome bude pospremljena i da se vi nakon toga istuširate kako bi sa sebe sprali negativnu energiju. Ovaj ritual možete ponavljati kada god osjetite potrebu za tim. Poznata je činjenica da tamjan ubija bakterije u vazduhu i da ta „sterilna sredina“, bez bakterija, traje i do mjesec dana.

2. Zapalite voštanu svijeću u kući

Prilikom kađenja kuće, obavezno zapalite jednu voštanu svijeću. Njen plamen će vam pomoći da se povežete sa nečim višim, ali i sa svojom unutrašnjom snagom i mudrošću. Ukoliko imate neku muku, nedoumicu, žaljenje ili kajanje, bitno je da zapalite svijeću i da svoj bol pošaljete preko plamena sveće. Sa tim ćete uspjeti da odagnate baram dio problema koji vas pritiska. Stari Egipćani su vjerovali da jednostavno gledanje u plamen svijeće pomaže običnom čovjeku da se poveže sa Bogom i da će mu Bog pri tome pomoći i zaštiti ga.

3. Prekrstite se

Ruski naučnicu su nedavno iznijeli fascinantna istraživanja prema kojima su otkrili da svi mikrobi nestaju iz vode ako se ona prekrsti. Naučnici su ustanovili da voda mijenja svoju strukturu, postaje „čistija“ onaj momenat kada se nad njom pročita molitva „Oče naš“ i kada se voda prekrsti. Djelovanje časnog krsta na tijelo čovjeka ima isto fascinatnu moć.

Naime, isto istraživanje sprovedeno u Moskvi, u laboratoriji medicinsko-bioloških tehnologija “NII”, otkrilo je da kada se čovjek prekrsti on postaje znatno smireniji i vaća istinski duševni mir. Stoga na vama je samo da odvojite par minuta, isključite kompjuter, telefon i televizor i izvršite ova tri jednostavna rituala. Negativna energija u kući će se znatno smanjiti, a vi ćete biti dosta smireniji.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com