Pun Mjesec u Vagi: Izbjegavajte sukobe, veće napore i riskantne situacije - Volim Podgoricu

Pun Mjesec u Vagi: Izbjegavajte sukobe, veće napore i riskantne situacije

Spomenuti planetarni uticcaji najjače će pogađati Ovnove rođene između 27. marta i 4. aprila, Rakove između 26. juna i 4. jula, Vage između 27. septembra i 5. oktobra te Jarce između 27. decembra i 4. januara.

Dani koji prethode ovogodišnjem Uskrsu izuzetno su napeti, obilježeni zastojima, nesporazumima i neprijateljstvom

Spoj Marsa i Saturna u Jarcu puni ljude protivrječnim energijama i nameće im dileme oko ispravnog postupanja u kritičnim trenucima. Pitaćete se je li bolje suočiti se s problemom naglo i agresivno, ili se suzdržati i povući čekajući bolji trenutak.

Planetarni obrazac dodatno je pogoršan Merkurovim retrogradnim kretanjem i punim Mjesecom na osi Vaga – Ovan. U dane oko punog Mjeseca, koji će biti egzaktan u subotu u 14:37 po srednjoevropskom vremenu, Sunce, Mjesec i Merkur biće nepovoljno postavljeni prema Saturnu i Marsu. Ta vrlo rijetka i neugodna planetarna šema unosi nemir, zlobu, zavist i osvetoljubivost.

Od subote do kraja uskršnjih prazničnih dana pažljivo izbjegavajte sukobe, veće napore i riskantne situacije.

Umjesto da pokušavate postići pobjedu nezavisno o cijeni, budite realistični i predložite (ili prihvatite) kompromis. Držite se skrušeno pred osobama od autoriteta i pružite pomoć slabijima od sebe. To su i inače savjeti vrijedni pažnje, no posebno u vrijeme retrogradnog Merkura i sukoba na liniji Mars/Saturn – Sunce/Mjesec.

Spomenuti planetarni uticcaji najjače će pogađati Ovnove rođene između 27. marta i 4. aprila, Rakove između 26. juna i 4. jula, Vage između 27. septembra i 5. oktobra te Jarce između 27. decembra i 4. januara.

U manjoj mjeri ticaće se cijelog zodijaka pa svima preporučujemo da budu oprezniji nego inače.

Izvor:Tportal

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com