“Iz Telekoma se ponašaju kao da ste “dosadne bube” ako pitate kad će proraditi servis” - Volim Podgoricu

“Iz Telekoma se ponašaju kao da ste “dosadne bube” ako pitate kad će proraditi servis”

-Za tri dana smo iz porodice gotovo 10 puta zvali Telekomovu podršku da pitamo kada će nam proraditi internet, medjutim nismo uspjeli da dobijemo konkretnu informaciju. Da ne govorim da  je ton kojim nam je saopštavano da oni ne znaju kada će nas zvati “kablovska” ekipa bio kao da smo neke “dosadne bube”  koje se iživljavaju nad “jadnim” operaterima!

Ovim riječima svoje korisničko iskustvo saopštio je čitalac (identitet poznat redakciji) kome je nepažljivi komšija prekinuo telefonski kabl u utorak prije podne a do danas ih niko iz Telekoma nije kontaktirao iako je kvar odmah prijavljen.

-Evo treći dan nemamo internet a neophodan nam je zbog posla kojim se bavimo. Medjutim u Telekomu nikoga nije briga jer trpimo štetu, ali zato će uredno poslati račun i ugasiti vas ako zakasnite da platite. Nevjerovatno je kakav odnos imaju pojedine kompanije prema korisnicima u Cnoj Gori, navodi ogorčeni korisnik Telekomovih usluga.

On dodaje da mu, ni nakon insistiranja da dobije kontakt nekoga ko može da mu pruži informaciju kada će konačno dobiti internet, to nije omogućeno.

-Samo su ponavljali kao papagaji da će “biti popravljeno”, ali ne i kada, ista priča prvog i trećeg dana bez interneta. Nažalost, ne postoji mogućnost na lokaciji gdje smo da promijenimo kompaniju ali ćemo to definitivno učiniti čim se ta mogućnost otvori. Valjda će konaćno i u Cnoj Gori doći vijeme da doživim elementanu poslovnu kulturu od onih kojima plaćam za uslugu ili proizvod. U ovom slučaju, to bi bilo, u najmanju ruku da su me kontaktirali i rekli zasto nisu popraviti i kada će popraviti, navodi čitalac.

Ukoliko imate negativno korisničko iskustvo, i smatrate da ste kao kupac odnosno potrošač oštećeni, pišite nam na emali [email protected] ili u inbox nase FB stranice. Vaša reagovanja objavljujemo u okviru akcije za podizanje potrošačke svijesti, u rubrici Potrosač

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com