OPREZ! Zbog ovih razloga ne bi trebalo da kupite najnoviji Iphone! - Volim Podgoricu

OPREZ! Zbog ovih razloga ne bi trebalo da kupite najnoviji Iphone!

Apple je jedna od vodećih kompanija u svijetu mobilnih telefona, ali to ne znači da istog trenutka morate da u svojim rukama imate svaki njen novi proizvod.

Iako je kompanija iz Kupertina promijenila način na koji ljudi koriste tehnologiju, posedovanje najnovijeg iPhone modela nije uvijek toliko sjajna, niti pametna stvar.

Pogotovo ako u obzir uzmemo sljedće 4 stvari:

1. Kvalitet

Postoji nekoliko stvari koje treba reći kada je nova tehnologija u pitanju. Developerima – čak i kada su efikasni kao Appleovi – potrebno je vrijeme da izađu n akraj sa svim bagovima.

Softver je vrhunski, a hardver sjajan i nov, ipak, Appleova reputacija ponekada može biti posamatrana kao i negativna.

Ako imate generaciju ili dvije star iPhone, postoji velika šansa da i dalje radi savršeno. Možda nije pretjerano dobar kao i najnoviji model, ali je dovoljno dobar kako bi vam uštedio nekoliko stotina eura potrebnih za najnoviji model.

2. Da li vam zaista treba?

Štedjeli ste i čekali trenutak kada će se pojaviti u prodavnici. Platili ste ga, podesili i…onda ste otvorili Instagram, Facebook, poslali nekoliko poruka i obavili nekoliko poziva.

Sve ovo mogli ste da uradite i na svom starom telefonu.

Imati nov telefon je super, ali to neće promijeniti način na koji ga koristite.

3. Ko vas sve posmatra

Apple je sa modelom iPhone X predstavio i softver za prepoznavanje crta lica koji se koristi kako biste otključali telefon jer bi trebalo da je bezbjedniji od čitača otiska prstiju.

Međutim, mnogi ne pomisle šta bi sve moglo da se desi ako ti podaci sa Appleovih servera padnu u ruke hakera?

S obzirom na to da ovaj sistem može da se koristi i za plaćanje, možete da pretpostavite koliku štetu bi hakeri mogli da naprave ako se domognu “vašeg lica”.

4. iPhone i nije toliko inovativan koliko mislite

Kada je Apple predstavio iPhone X, jedna od ključnih karakteristika bio je ekran koji se prostire od ivice do ivice, ali i OLED tehnologija.

Ali ovo nije velika novost u tehnološkom svijetu jer je Samsung 2015. predstavio model Galaxy S6 Edge koji je imao OLED ekran koji se prostirao od ivice do ivice.

Ova tehnologija je kasnije unapređivana sa svakim novim Galaxy modelom.

1 komentar

  1. The next occasion I read a blog, I’m hoping that this doesnt disappoint me around this. Get real, It was my substitute for read, but I really thought youd have some thing fascinating to talk about. All I hear is actually a couple of whining about something you could fix if you werent too busy seeking attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com