Potreban velik broj sezonskih radnika, plate od 300 do 800 eura - Volim Podgoricu

Potreban velik broj sezonskih radnika, plate od 300 do 800 eura

Budvanska rivijera, posredstvom Zavoda za zapošljavanje, oglasila je 600 slobodnih radnih mjesta. Poslodavac Allure palazzi – Karisma Adriatic iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru a zarade su i između 300 i 800 eura.

Predstavnici Zavoda i Allure Palazzi HR zakazali su selekciju zainteresovanih kandidata u Područnoj jedinici Podgorica u srijedu, 18. aprila, sa početkom u 11 i 30 časova, dok će selekcija za Budvansku rivijeru biti održana u Područnoj jedinici Bijelo Polje, u četvrtak, 19. aprila, sa početkom u 11 časova, saopštio je Zavod za zapošljavanje.

Kako se navodi, Budvanska rivijera, posredstvom Zavoda, oglasila je 600 slobodnih radnih mjesta.

Riječ je o radnim pozicijama u hotelima Slovenska plaža, Aleksandar, Palas i Mogren.

Poziv je upućen nezaposlenima iz Bijelog Polja i Mojkovca.

Poslodavac Allure palazzi – Karisma Adriatic iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru.

“Poslodavac nudi korektne uslove rada. Zarada se kreće između 300 i 800 eura, u zavisnosti od vrste posla. Obezbjeđen je smještaj i dva obroka u toku smjene. Poziv je upućen nezaposlenima iz Podgorice, Tuzi, Golubovaca, Zete i Danilovgrada.U hotelu Allure Palazzi Kotor slobodne su sljedeće radne pozicije: mngr domaćinstva, recepcioneri, bellboy, sobarice, higijeničarke, radnici u vešeraju, konobari, barmeni, kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, radnici u tehničkoj (tehničar, električar, baštovan), nabavka, magacioner i računovođa”, navodi se u saopštenju.

Hotelu Ruža vjetrova Bar potrebni su: kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnici u kuhinji, konobari, serviri, šankeri, sobarice, higijeničarke, radnice u vešeraju, magacioner i recepcioner (sa poznavanjem francuskog jezika).

Iz Zavoda ističu da savjetodavci ovih dana, intezivno, animiraju nezaposlene iz evidencija Zavoda, saopštavaju im potrebe poslodavca, informišu o slobodnim radnim mjestima i uslovima rada. Potrebno je da nezaposleni dođu u zakazano vrijeme i da donesu radne biografije.

Iz Zavoda podsjećaju da je Planom zapošljavanja sezonske radne snage, za ovu godinu, predviđeno je angažovanje više od 10.000 osoba sa evidencije nezaposlenih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com