ČUVAJTE SE! Ova tri znaka se najčešće zaljubljuju - Volim Podgoricu

ČUVAJTE SE! Ova tri znaka se najčešće zaljubljuju

Ovan, Lav i Strijelac se zaljubljuju lako. Blizanci, Vaga i Vodolija prvo dobro o svemu razmisle. Rak, Škorpija i Ribe ne mogu bez ljubavi.

Vatreni znaci

Osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca uglavnom se brzo zaljubljuju, ali se i brzo “hlade”. Ukoliko kod neke osobe pronađu nešto što im se dopada, spremni su za avanturu. Međutim, to ne znači da su promiskuitetni i da ne mogu da ostvare dugu i kvalitetnu ljubavnu vezu. Njih je samo teško “uhvatiti”, ali oni koji uspeju biće višestruko nagrađeni.Ukoliko želite da se neko iz ove vatrene trojke zaljubi u vas, ali i ostane sa vama u vezi, ne ograničavajte njihovu slobodu, a vatricu održavajte malim gestovima pažnje.

Vazdušni znaci

Blizanci, Vaga i Vodolija ponekad previše razmišljaju i zato se ne zaljubljuju na prvu loptu. Prvo analiziraju osobu koja im se dopada, zatim pokušavaju da ustanove koliko je taj neko dobar za njih, kakva bi budućnost mogla da ih čeka u ljubavnom odnosu sa nekim. Oni prave “za i protiv” liste, pa tek onda kreću u akciju. Zato mogu djelovati hladno i nezainteresovano u odnosu na ostale znake. Takođe, status, ugled i inteligencija druge osobe su im bitniji od fizičke lepote, šarma, a često i od materijalnog stanja.

Zemljani znaci

Stabilnost je ključna reč za Bika, Devicu i Jarca. Oni se zaljubljuju u osobe za koje pretpostavljaju da neće praviti stresne situacije, “igrati igre”, folirati… Sporo se zaljubljuju, ali ih nikako ne treba pritiskati da se odluče. To su osobe koje se teško mijenjaju, nisu spremne na kompromis, traže od drugih da im se prilagode. Imajte to na umu ukoliko želite da osvojite osobu koja je u zodijaku zemljani znak.

Vodeni znaci

Rak, Škorpija i Ribe se zaljubljuju najčešće od svih. Oni ne mogu da žive bez ljubavi, pažnje, nježnosti i to u velikim količinama. Ali to ne znači i da su najmanje vjerni. Samo nemojte da se igrate sa njihovim osećanjima, jer ne praštaju lako. Daće vam jednu šansu, ali vjerovatno ne više od toga.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com