Čović odgovorio Bokanu: Evo šta mu je poručio - Volim Podgoricu

Čović odgovorio Bokanu: Evo šta mu je poručio

Strasti na relaciji Budućnost – Crvena zvezda se ne smiruju ni posle pola mjeseca od završetka finalne serije ABA lige.

Prvi čovjek Budućnosti Dragan Bokan je nedavno ”pecnuo” crveno-bijele izjavama da mu nije jasno kako je Zvezda sa takvim budžetom izgubila od njegovog tima.

Nismo dugo čekali na odgovor predsjednika Zvezde Nebojše Čovića.

– Cijena vašeg „uspijeha“ je prevelika za košarku u regionu i to ćeš tek vidjeti. Isuviše sam prošao u košarci da me „boli“ neki poraz. Smeta mi nepravda i činjenice da se ova finalna serija rješavala po aerodromima, kafanama, sudijskim svlačionicama i javnim kućama. Shvatićeš za jedno 20 godina, ako ostaneš u košarci, jer kako reče „ti za nju živiš“. Pošto bi i time da se bavite, i to radite već neko vrijeme, tj. kadrovišete i rušite po Beogradu ovu upravu KK Crvena zvezda mts preko raznih mešetara i „satelita“, i za to znamo, onda moramo i da posmatramo sve „pohvale“ Crvenoj zvezdi kao velikom klubu – kao krajnje licemjerne i lažne. Mi znamo da smo veliki klub, kao što znamo i da nam budžet nije mnogo veći od Vašeg, ali nemamo niti revolveraše, ekipe za pritisak sa dugim i kratkim cijevima, i javne kuće gdje bi prvo „namještali“ a onda i namirivali pojedine sudije – rekao je Čović za Borbu i dodao:

Dragan Bokan u društvu Mila Đukanovića Foto: Budućnost Voli

– Dok sam se ja bavio košarkom na ovaj ili onaj način, kao igrač, predsjednik klubova, nacionalnog saveza i to nekada zajedničke države, koji iza sebe ima plejadu reprezentativaca, tri hale, juniorske prvake Evrolige, itd… ti si stvarao nadimke „magacioner“ ili „piljar“. Dobio si ih u svojoj sredini, nisam ih ja izmislio. O tome ko živi za košarku ili od nje, ne bih dalje, jer ne zaslužuje(š) komentar.

– Vjerujem da su ti donedavno objašnjavali šta su „tri sekunde u reketu“ , silazna putanja, ko igra koju poziciju, zašto neko mora van igre sa pet ličnih grešaka itd… Zato ne znam, i nadovezao bi se na floskulu „da ćete se boriti za razvoj košarke u regionu“ zašto si „razvijajući košarku“ u regionu napravio „doček“ sudijama već na aerodromu, zašto ste iste „posjetili“ i u svlačionici na poluvremenu treće utakmice, zašto ste angažovali i držite još od 2010. godine pojedince (sudije) u šaci raznim prostitutkama, i sve ono što već dobro znaš da ste radili.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com