Đoković trenira u Beogradu: Strast i plamen još postoje - Volim Podgoricu

Đoković trenira u Beogradu: Strast i plamen još postoje

Novak Đoković se u Beogradu sprema za nastavak sezone na šljaci.

Nakon razočaravajućeg nastupa u Barseloni, poraza od Martina Kližana na startu, jasno je da srpskom teniseru predstoji dug put povratka na najveću scenu.

“Planovi za nastavak su da treniram, idem dalje, da budem što bolji. Očekivanja su drugačija u odnosu na prošlu godinu. Ranije sam imao najviša, gdje je sve osim finala neuspeh. Posljednje godine je bilo oscilacija i problema sa laktom. Ipak, od Majamija igram bez bolova, što je došlo kao najljepša vest. Sada je sve u dizanju forme”, kazao je Đoković, prenosi Sport klub.

Đoković je priznao da se prerano vratio, nakon operacije lakta.

“To je bila moja želja. Ipak, nisam bio fizički spreman. Obilo mi se o glavu. Znam da u Monte Karlu i Barseloni nije bilo očekivano, ali pokušavam da budem što pozitivniji. I dalje želim da igram na vrhunskom nivou. Imam veliki motiv i vrhunska očekivanja, a ciljevi su isti kao cijele karijere”, naglasio je Đoković.

On vjeruje da može da se vrati tamo gde je nekad bio – na sam vrh.

“Vjerujem u sebe i zato sam dostigao visine teniske i dostigao svoje snove. Taj plamen strasti prema ovom sportu nije utihnuo. Vjera postoji, a samopouzdanje se stiče vremenom i rezultatima. Sada je niže nego što je bilo, ali može brzo da se vrati… Za nekoliko dobrih mečeva, jedan dobar turnir. Do sada je uvek išlo uzlaznom putanjom, sada ovo moram da prihvatim”, rekao je nekadašnji najbolji teniser sveta.

 

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com