Napadač bi mogao da se vrati i “dovrši posao”: Policija čuva izrešetanog MMA borca u bolnici - Volim Podgoricu

Napadač bi mogao da se vrati i “dovrši posao”: Policija čuva izrešetanog MMA borca u bolnici

MMA borac Vladimir Jovanović Maradona (29) izrešetan je u ponedjeljak ujutru u sačekuši u Pančevu dok je svoje dijete ostavljao u vrtiću. Beograđanin je uhapšen za pokušaj njegovog ubistva, a ljekari se još bore za život ranjenog sportiste koji je bio poznat i po svom kriminalom dosijeu.

Sačekuša i upucavanje Jovanovića izvedeni su na do sada nezabilježen način, a žrtva brutalnog pokušaja ubistva moglo je biti Maradonino dijete, ali i ostala djeca koju su roditelji tog jutra vodili u vrtić.

Prema riječima očevidaca, Jovanović je oko 7.30 ujutru svoje dijete ostavio u vrtići “Kefalica” u Ulici Svetozara Miletića u Pančevu. Kada ga je ispratio do vrata, kraj vrtića se zaustavio automobil iz kog je istrčao mlađi muškarac.

Niko nije mogao da vidi lice napadača jer je bilo sakriveno iza kapuljače.

Tu, pored vrtića, na Maradonu je ispalio kišu metaka, a čak pet je pogodilo MMA borca. Samo pukom srećom u ovom teškom okršaju usred jutra nije povrijeđen niko od prolaznika ili mališana koje su roditelji dovodili u obdanište tog jutra.

Ljekari Hitne pomoći su relativno brzo uspjeli da stignu do povrijeđenog muškarca i prevezu ga u Urgentni centar.

Maradona je operisan u Kliničkom centru Srbije i pod stalnim je nadzorom ljekara. Međutim, kako se sumnja da bi napadač mogao da se vrati i “dovrši posao”, policijske snage raspoređene su i u blizini bolničke sobe ovog muškarca.

Šta je motiv ovog brutalnog napada?

Iako je kao mlađi bio “usijana glava”, prema jednoj verziji priče posljednjih godinu se primirio i okrenuo sportu. S druge strane, Jovanović, iako sportista, iza sebe ima krivični dosije. Ranije je privođen nekoliko puta, i to zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti.

Takođe, prema riječima mještana, posljednjih se godina navodno bavio i zelenašenjem, odnosno davanjem novca na kamatu, te postoji mogućnost da ga je upucao dužnik ili rival na kriminalnoj sceni.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com