BRUTALNO UBIJENA TIJANA JURIĆ DANAS BI NAPUNILA 19: Tićo, ljubavi tatina, danas nećemo plakati, danas je rodjendan… - Volim Podgoricu

BRUTALNO UBIJENA TIJANA JURIĆ DANAS BI NAPUNILA 19: Tićo, ljubavi tatina, danas nećemo plakati, danas je rodjendan…

Tijana Jurić, oteta je i brutalno ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine, danas bi napunila 19 godina, a tim povodom oglasio se i neutješni otac.

“Danas nećemo plakati. Danas je rođendan i želim da pričamo o lijepim stvarima, nezaboravnim uspomenama. To nam niko ne može oduzeti, smijaćemo se. Jer tvoja majka i sestra znaju koliko bi bila danas srećna. I one žele da budu srećne, bar na trenutak. Bila bi puna kuća ljudi koje voliš, smijala bi se i pričala o fakultetu koji ćeš upisati… Zbog toga i sve vas molim, nemojte danas stavljati tužne statuse, zbog nje i nas.

Tićo, tebi hvala ti što si mi omogućila da radim plemenite stvari, što si od mene napravila boljeg čovjeka i što sam izgubio pojam značenja reči “strah”. Učiniću sve da, kada dođe vrijeme za to , budem blizu tebe. Vidimo se.

Srećan rođendan ljubavi tatina ❤️”, napisao je Igor Jurić uz fotografiju ćerke sa nekog od prethodnih rođendana.

Tijana Jurić nestala je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine. Kasno u noć 13. dana potrage (7. avgusta), uhapšen je Dragan Đurić.

 

Njeno tijelo pronađeno je u blizini Sombora, na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com