CRNA SUDBINA: Gorana su ubili na Novom Zelendu, a prije 6 mjeseci otac i majka su mu stradali dok su ga pratili na aerodrom! - Volim Podgoricu

CRNA SUDBINA: Gorana su ubili na Novom Zelendu, a prije 6 mjeseci otac i majka su mu stradali dok su ga pratili na aerodrom!

Paraćinac Goran Milosavljević ubijen je juče na Novom Zelandu u supermarketu “Kantdaun”, gdje je radio kao obezbeđenje, prenijeli su lokalni mediji.a

Kako navodi portal “Nzherald”, Milosavljević je radio kao obezbjeđenje već osam mjeseci, a povrede opasne po život nanio mu je u četvrtak tinejdžer, udarivši ga u glavu tvrdim predmetom. Dan kasnije Goran je preminuo u bolnici, saopštila je policija.

Ubistvo se dogodilo u gradu Papakura pred brojnim kupcima, a sve su zabilježile sigurnosne kamere. Osumnjičeni će biti u pritvoru do 23. maja kada će se pojaviti pred Višim sudom. Inspektor Dejv Glosop rekao je da policija istražuje ovaj slučaj, kao i da je upućena pomoć porodici žrtve, koja nije na Novom Zelanadu.

“Duboko smo ožalošćeni zbog tragične smrti i gubitka jednog od našeg radnika. Nijedan Novozelanđanin ne bi trebalo da doživi da ode na posao i ne vrati se kući. Trenutno smo fokusirani da koliko možemo pomognemo porodici žrtve”, rekao je izvršni direktor firme Dejv Čembrs.

Goranov bliski prijatelj, javio se Kuriru i ispričao da je nažalost ovo druga velika tragedija u porodici nastradalog Milosavljevića.

– Da zlo bude veće, Gorana su prije 6 mjeseci odvezli na aerodromu otac i majka, a u povratku su poginuli kod Bubanj potoka. Prilikom teške saobraćajne nesreće, u kolima je bilo i Goranovo mlađe dijete, staro 15 godina, ali je srećom preživjelo – ispričao je za Kurir bliski Goranov prijatelj koji nam je rekao da je u velikom šoku zbog tragedije.

Preminuli Milosavljević za sobom je ostavio dvoje djece, stare 19 i 15 godina.

– Goran je poslednjih 10 godina pokušavao da ode u inostranstvo kako bi obezbijedio porodicu. Tek kada je sletio u Novi Zeland javili su mu da su mu poginuli otac i majka. On se prvim letom vratio nazad na sahranu. Ubrzo je otišao ponovo na Novi Zeland, a kada mu se dijete oporavilo od saobraćajke, on ga je prije mjesec dana odveo sa sobom u ovu ostrvsku državu. Oba djeteta su živjela sa njim – dodaje drugar tragično nastradalog Milosavljevića.

Espreso

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com