Nikšićani pretukli hrvatske studente: Ali, to nije sve što su uradili turistima iz Hrvatske - Volim Podgoricu

Nikšićani pretukli hrvatske studente: Ali, to nije sve što su uradili turistima iz Hrvatske

Budvanska policija uhapsila je trojicu Nikšićana za koje se sumnja da su na parkingu nadomak Starog grada brutalno pretukli i opljačkali dvojicu hrvatskih studenata.

 Uhapšeni su Nikšićani čiji su inicijali Z.A. (22), Đ.S. (21) i Đ.R. (20), koji u Budvi rade kao sezonski radnici.

Hrvatski studenti su došli u Budvu na “Turizmijadu”, a sukob sa Nikšićanima počeo je preksinoć u jednoj diskoteci iz koje su potom izbačeni, a nastavljen je na parkingu.

– Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške povrede, slomljen mu je nos, dok je drugi primio veliki broj udaraca po tijelu i glavi. Nakon što su ih pretukli Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobjegli – kažu u budvanskoj policiji.

Studenti su sve prijavili policiji, koja je tokom cijelog dana u opsežnoj akciji, uspjela da utvrdi identitet napadača, a potom ih i locira i uhapsi.

Njima se na teret stavljaju krivična djela nanošenje teških tjelesnih povreda, učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje i teška krađa na drzak način. Oni će danas biti privedeni tužiocu u Kotoru na saslušanje.

 

(Telegraf.rs / Srna)

2 komentara

  1. Everyone loves your site.. great colorations & theme. Would anyone style and design this website yourself as well as does you actually hire an attorney to make it happen for you personally? Plz reply as I!|m seeking to style my own, personal weblog and would wish to know where ough obtained that out of. many thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com