OVOG VIKENDA SVI U NIKE TIM! Izvuci tajni kod i “šetaj” najnoviji Nike model, ovo su pravila - Volim Podgoricu

OVOG VIKENDA SVI U NIKE TIM! Izvuci tajni kod i “šetaj” najnoviji Nike model, ovo su pravila

Svi koji ovog vikenda posjete Šoping Centar Delta City, imaće priliku da okušaju svoju sreću sa misterioznom Nike kutijom u kojoj se nalaze vrijedne nagrade za najsrećnije učesnike igre.

Pravila su jednostavna: dovoljno je da potražite Nike tim u tržnom centru, preuzmete jedinstveni kod, saslušate pravila i uputite se ka misterioznoj kutiji koja će u subotu i nedelju biti pozicionirana u TC Delta City.

Najsrećniji, čiji kod bude dobitni i otključa misterioznu kutiju, „prošetaće“ najnoviji model patika najpoznatijeg sportskog brenda na svetu, a ostali učesnici osvojiće pravo na popust od 20 odsto na kupovinu u Nike Shop-u.

1 komentar

  1. Hey there I am so excited I found your site, I really found you by accident, while I was browsing on Bing for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com