Dvije bivše djevojke princa Harija bile na njegovom vjenčanju: Razlog je potpuno nevjerovatan! (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

Dvije bivše djevojke princa Harija bile na njegovom vjenčanju: Razlog je potpuno nevjerovatan! (FOTO/VIDEO)

Protekli vikend obilježilo je kraljevsko vjenčanje princa Harija i Megan Markl. I dok svi i dalje govore o mladencima, njihova lista gostiju svakako je privukla dosta pažnje.

foto: Reuters / Pool

Bilo je tu holivudskih zvijezda poput Džordža Klunija koji je došao sa suprugom Amal, Toma Hardija, Opre Vinfri, teniserke Serene Vilijams, ali i porodice pokojne princeze Dajane – brata erla Čarlsa Spensera, bratanice Kiti Spenser i sestre lejdi Džejn Felouz koja je održala dirljivi govor u crkvi.

Međutim, dvije mlade dame su privukle dosta pažnje.

foto: AP / Chris Radburn

U pitanju su bivše djevojke princa Harija, Čelzi Dejvi Kresida Bonas.

foto: AP / Ian West

I dok je Megan možda bilo pomalo neprijatno zbog toga, ni princu Hariju sigurno nije bilo svejedno što je Meganin kolega Patrik Džej Adams iz serije “Suits” bio prisutan, pogotovo što je sa njim vojvotkinja snimila gomilu škakljivih scena:

Međutim, koliko god se činilo neobičnim to što je princ Hari na svoje vjenčanje pozvao ne jednu, već dvije bivše djevojke, to ne treba da čudi jer je on sa njima ostao u dobrim odnosima.

foto: Profimedia

Sem toga, to predstavlja i vid ljubaznosti koji je prisutan u kraljevskoj porodici, jer su i princ Vilijam i njihov otac princ Čarls na svoja vjenčanja zvali bivše ljubavi. Kako je bilo mladama zbog toga, to samo one znaju.

Mada, s obzirom da je na ovogodišnjem kraljevskom vjenčanju bilo 600 zvanica, možda Kresida i Čelzi nisu ni stigle da čestitaju mladencima.

stil.kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com