ONA JE U ARENI UKRALA ŠOU! Zanijemićete kad vidite kako izgleda majka Luke Dončića! (FOTO) - Volim Podgoricu

ONA JE U ARENI UKRALA ŠOU! Zanijemićete kad vidite kako izgleda majka Luke Dončića! (FOTO)

Košarkaš Real Madrida Luka Dončić je na finalnom turniru u Beogradu pokupio sve moguće nagrade, što pojedinačne, što kolektivne.

Njegov Real Madrid sinoć je osvojio desetu titulu prvaka starog kontineta, a Luka je proglašen za MVP Fajnal fora, a prije nekoliko dana dobio je istu nagradu i za regularni dio Evrolige.

Mnogi su uspjehe ovog 19-godišnjaka pripisali djevojci Ana Mariji koja je sa Lukom u dugogodišnjoj vezi.  Ana Marija je godinu dana starija od Luke i uspješno se bavi manekenstvom. Sa 15 godina je pobjedila na izboru za najljepšu tinejdžerku, koji svake godine organizuje jedan poznati časopis u Sloveniji.

Ova ljepotica našla se žiži interesovanja kada je u finalu Evrobasketa u “Sinan Erdem” dvorani u Turskoj bodrila svog dragog. Po završetku meča u Istanbulu, Luka je prvo njoj dotrčao u zagrljaj i strasno je poljubio. Sinoć mu je ponovo donijela sreću.

Ipak, mnogima je promakla još jedna ljepotica. U pitanju je Mirjam Poterbin, Lukina mama.

Ona je bila jedna od najsrećnijih zbog velikog Lukinog uspeha, a iskoristila je i priliku da se slika sa njim na obve dodele nagrade.

Najprije u palati Srbije, pa nekoliko dana kasnije i u Areni na velikom finalu. Seksi mama djeluje veoma ponosno i srećno.

 

 

Kurir sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com