Sergej: Ne želim laž, interes i matematiku u svom životu - Volim Podgoricu

Sergej: Ne želim laž, interes i matematiku u svom životu

Brak Kristine i Sergeja Ćetkovića jedan je od onakvih kakve mnogi priželjkuju. Iako se svojski trude da sačuvaju svoju intimu od znatiželjnih pogleda, pjevač ne krije da je ponosan na svoju mirnu luku i porodicu iz snova. Podrška supruge, koja nije ljubitelj eksponiranja u javnosti, od neizmjernog mu je značaja.

“Zaista sam srećan, jer imam ženu koju volim i koja me voli. Važno je biti svjestan te ljubavi i znati šta hoćeš u životu, a ja želim mir, ljubav, mirnu luku, porodicu, stabilnost, povjerenje i iskrenost. Ne želim laž, interes i matematiku u svom životu. Neću da glumim nešto što ne osjećam, niti umijem da glumim ljubav na silu. Veoma sam emotivan i na sve reagujem srcem. Kod Kristine najviše cijenim to što je iskrena i direktna, kod nje nema uvijanja i lažnih obzira. Kristina je moj odraz i ja njen. Jedno drugom smo i sidro i vjetar u jedrima”, rekao je jednom prilikom Sergej.

Foto: Gracija

Sa voljenom Kristinom ima dvije ćerke, Lolu i Milu. Par je juče predstavio prvu epizodu crtanog filma “Lola i Mila”, nastao po slikovnici “Šta je slađe od kolača” koju su predstavili prošle godine.

Kristina se pojavila u Sergejevom spotu “Zaustaviću vrijeme”, a često je bila u ulozi fotografa za omotote albuma svog supruga sa kojim je skoro dvije decenije u braku.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com