“Hladno pivo” obilježava VELIKI JUBILEJ, frontmen benda poziva publiku na Tjentište uz savjet: “PONESITE TOPLIJU ODJEĆU” - Volim Podgoricu

“Hladno pivo” obilježava VELIKI JUBILEJ, frontmen benda poziva publiku na Tjentište uz savjet: “PONESITE TOPLIJU ODJEĆU”

Grupa „Hladno pivo“ ove godine obilježava veliki jubilej – 30 godina uspješne karijere, a biće dio i ovogodišnjeg OK Festa, koje će se održati od 6. do 8. jula na Tjentištu.

Momci iz „Hladnog piva“ 2015. godine napravili su sjajnu atmosferu kada su nastupali u Nacionalnom parku ”Sutjeska”. A sada će nastupiti 6. jula, odnosno prve festivalske večeri, na glavnoj bini.

– Za odličnu atmosferu na „Jegermajsterovoj biti“ istoga dana, osim „Hladnog piva“, u nastavku programa pobrinuće se Kiril Džajkovski i „Stereo MC’s“. Prvi dan dnevnog programa na „Sensation OK stageu“ prepušten je Laki i „Zemlji Gruva“, a za zagrijavanje na bazenu na „OK Summer Stageu“ zaduženi su G Edd/Fedja Knajdl/Forniva – poručili su organizatori.

Frontmen benda Mile Kekin snimio je kratki video u kojem poziva publiku na festival, ali i u kojem im preporučuje nešto topliju odjeću, piše Avaz.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com