OVO muškarci rade kada ostanu sami - Volim Podgoricu

OVO muškarci rade kada ostanu sami

Muškarci otkrivaju šta rade kada žene nisu u blizini!

Ništa ne može da im zamijeni osjećaj slobode dok hodaju kućom goli kao od majke rođeni. Ne vole da se osjećaju sputano i jedva čekaju prvu priliku da sve skinu sa sebe.

2. Provode vrijeme u WC-u

Ni jednoj ženi još uvijek nije jasno zašto naše ‘jače polovine’ toliko vole svoje WC šolje i koja je to tajna veza između probave i čitanja. Nekada su muškarcima društvo u WC-u pravile novine, a danas to uglavnom rade tableti i mobilni telefoni.

3. Dovode svoju ekipu

Iako u trenucima paranoje muška druženja zamišljamo kao ludovanje uz velike količine alkohola i razgolićene žene, muškarci najviše vole da dovedu svoju ekipu kod kuće i igraju igrice uz pivo. Urbana legenda kaže da o ženama uglavnom ne pričaju i nikada se ne upuštaju u analize svojih veza.

4. Jedu čudne stvari

Majonez uz sve i na svemu ili presjecanje slatkog zalogaja teglom feferona nisu nikakva novost.

5. Pjevaju i gledaju omiljene serije

Ako vam se muzički ukusi ne podudaraju, velika je vjerovatnoća da vaš partner koristi vaše odsustvo kako bi napokon glasno slušao muziku koju voli. Isto važi i za sve one serije koje vi ne podnosite.

6. Ispijaju pića sačuvana za posebne prilike

Na meti nisu samo slatki likeri jer ‘to nije alkohol, već voćni sok za žene’.

7. Isplaču se

Patrijarhalno društvo ih odmalena uvjerava da su suze rezervisane samo za ženski rod i zato uglavnom plaču samo kad su sami.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com