Andrija Milošević se ženi: Planiramo potomstvo - Volim Podgoricu

Andrija Milošević se ženi: Planiramo potomstvo

Poznati crnogorski glumac Andrija Milošević je već pet godina u skladnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a dugo je u javnosti isticao da ne razmišlja previše o izgovaranju sudbonosnog “da”, i da će se brak dogoditi, ali ne u skorijoj budućnosti.

Međutim, Andrija sada razmišlja drugačije, pa će, po svemu sudeći, uskoro stati na “ludi kamen” i ozvaničiti dugu vezu sa 10 godina mlađom emotivnom partnerkom.

Naime, “vječiti neženja” potvrdio je da je počeo da razmatra ideju braka, a da bi volio i da se ostvari kao roditelj, podstaknut srećom koju dijeli sa lijepom Aleksandrom i njihovim skladnim zajedničkim životom.

“Planiramo brak i potomstvo. Ljudi imaju različite životne puteve, u našoj profesiji smo na velikoj muci, posao nam oduzima mnogo vremena”, požalio se Andrija, dodavši da će odvojiti vrijeme za odlazak kod matičara, ali da još uvijek ne zna tačan datum.

“Ne znam kada će se to dogoditi. U našem odnosu nema nekog zatezanja, najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu. Ne glumimo privatno, to i ne treba da se čini, već se čuvamo za publiku”, istakao je Andrija, ne želeći da krije da je potpuno ispunjen pored drage.

Gloria.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com