CITY GROOVE: „Zdravo momci i djevojke, mi smo The Clube Guys, upravo smo sletjeli u Crnu Goru” - Volim Podgoricu

CITY GROOVE: „Zdravo momci i djevojke, mi smo The Clube Guys, upravo smo sletjeli u Crnu Goru”

Ljubitelji elektronske muzike definitivno mogu biti sigurni da će večeras uživati u velikom spektaklu koji će za njih prirediti u okviru prve večeri City Groove festivala Mr.Lekka, Dario Nunez i The Clube Guys. Nakon što je juče, pravo sa Ibice na podgorički aerodrome stigao Dario Nunez koji je pozvao sve da dođu večeras na Stadion malih sportova, u glavni grad Crne Gore doputovali su i članovi italijanskog dua The Clube Guys spremni da večeras prirede nastup o kojem će se dugo pričati.

„Zdravo momci i djevojke, mi smo The Clube Guys, upravo smo sletjeli u Crnu Goru i spremni smo za večerašnji nastup na City Groove festivalu“, kazali su Roberto i Luka po slijetanju u Podgoricu.

Ovogodišnje izdanje festivala otvoriće Luka Leković aka Mr. Lekka producent iz Podgorice kome je ovo i pored velikog uspjeha prvi festivalski nastup. Nakon njega ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da premijerno čuju Daria Nuneza koji je od 20 najboljih svjetskih produkcijskih kuća dobijao nagrade za jedinstven zvuk, a čak četiri puta bio proglašen za najboljeg producenta.

Prvo veče zatvoriće italijanski elektro duo The Cube Guys kojima će ovo takođe biti premijeran nastup u Podgorici. Čuveni po stvaranju atmosfere koja posjetioce ne ostavlja ravnodušnim, dvojac je nastao 2005. godine, a čine ga italijanski DJ-evi i producenti Roberto Intralaci i Luka Provera. Njih dvojica imaju različite stilove, ali ih je ujedinila želja da daju svoj doprinos i ostave lični pečat na internacionalnoj klupskoj sceni. Ulaz na stadion prve večeri je slobodan, a festivalska kapija otvara se u 20 časova.


Već sjutra veče, publiku na  Stadionu očekuju koncerti KIC Pop Hora koji je za ovu priliku pripremio poseban repertoar, zatim hip hop dua Stereo MC’s kojima je ovo premijerni nastup u Podgorici, Josipe Lisac koja se dugo nije družila sa publikom u glavnom gradu Crne Gore, dok će drugu festivalsku noć zatvoriti i ujedno svojim hitovima zapaliti publiku, bend Vatra. Posljednje festivalsko veče donijeće nastupe Autogenog treninga i škotskih veterana benda Simple Minds.

Iako je prvi kontigent ulaznica rasprodat, karata još uvijek ima u prodaji i mogu se naći na prodajnim mjestima Telekoma u Podgorici, Nikšiću i Budvi, zatim Hard Rock Cafeu i preko mreže Gigstix, kao i na sajtu www.citygroove.me i to po cijeni od 10 eura za drugo veče, dok zbog koncerta benda Simple Mindsa karte po cijeni od 15 eura za fan pit i 10 za parter.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com