Žarko Laušević ponovo snima - Volim Podgoricu

Žarko Laušević ponovo snima

Glumac Žarko Laušević ovog ljeta ponovo će doći u Beograd kako bi radio na novoj seriji “Žigosani u reketu“, koju producira Dragan Bjelogrlić, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Lauš je Bjelin poziv prihvatio bez premišljanja, a u Srbiju će stići sredinom mjeseca kako bi započeo snimanje nove serije, ali ga na jesen očekuje i nastavak rada na drugoj sezoni “Sjenki”, otkriva za Alo! izvor blizak produkciji.

“Dragan Bjelogrlić je dugo želio da napravi seriju o dva prijatelja, Srbinu i Hrvatu, koji se nakon uspješnih košarkaških karijera vraćaju tamo odakle su krenuli. Već tokom rada na prvoj sezoni “Sjenki”, Bjela je paralelno radio i na novom projektu, te je uveliko radio na scenariju i razmišljao ko bi mogao da zaigra u novoj seriji”, kaže izvor i objašnjava da se Bjelogrlić nije dvoumio samo kada je jedno ime u pitanju.

“Žarko Laušević se pokazao kao odličan izbor za ulogu princa Đorđa Karađorđevića, a njihova saradnja je bila besprekorna. Upravo zbog toga, Bjela je od starta želio Lauša u novoj seriji, ali još nisu odlučili koju će ulogu igrati. Vjerovatno će, kada bude pročitao scenario, sam odabrati ulogu, baš kao što je izabrao da igra princa Đorđa”, objasnio je izvor i dodao da se ni Laušević nije dugo premišljao da li da prihvati Bjelinu ponudu.

“Ostalo je samo da se odredi tačan datum početka snimanja, a Žarko se uveliko priprema za put u Srbiju. Nestrpljiv je da počne sa snimanjem i da ponovo stane pred kameru, ali se nada da njegov dolazak neće izazvati preveliku pažnju medija, jer mu to ne prija”.

Osim Žarka Lauševića, za sada je poznato da će u seriji igrati Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com