NA KORAK OD TITULE: Durent vodio Golden Stejt do 3-0! - Volim Podgoricu

NA KORAK OD TITULE: Durent vodio Golden Stejt do 3-0!

Ukoliko se ne dogodi najveće košarkaško čudo svih vremena, NBA titula je već odlučena i ne mijenja vlasnika – Golden stejt vodi 3-0 u seriji protiv Klivlenda.

Šampion je slavio na prvom meču u Ohaju – 110:102 i naslov može da proslavi u noći između petka i subote.

“Ratnici” su do pobjede došli u finišu meča. Kavsi su na poluvremenu imali šest poena prednosti 58:52, vodili su i 13 razlike, da bi gosti serijom 13:3 otvorili treću četvrtinu i preokrenuli.

Rezultatska klackalica i neizvjesnost trajali su do tri minuta prije kraja. Tada se probudio uspavani Stef Kari, a Kevin Durent pogodio spektakularnu trojku za 106100. Za 50 sekundi Klivlend nije uspio da napravi preokret.

Durent je bio najbolji akter meča, koji je završio sa 43 poena i 13 skokova, uz šut iz igre 15/23. Kari je imao skroman učinak – 11 poena, a katastrofalan šut 3/16, dok su po deset ubacili Klej Tompson, Drejmond Grin, Džaval Mekgi i Džordan Bel.

Lebron Džejms je ponovo bio na ekstremno visokom nivou – 33 poena, 11 asistencija i 10 skokova, a Kevn Lav je postigao 20.

Vijesti

1 komentar

  1. Hey! I simply wish to give a huge thumbs up for the good information you have right here on this post. I might be coming back to your weblog for extra soon.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com