Uljepšajmo Dječiji svijet: NLB Banka donirala mobilijar i sadnice vaspitnoj jedinici JPU “Đina Vrbica” - Volim Podgoricu

Uljepšajmo Dječiji svijet: NLB Banka donirala mobilijar i sadnice vaspitnoj jedinici JPU “Đina Vrbica”

NLB Banka je vaspitnoj jedinici JPU „Đina Vrbica“ u Podgorici, donirala klupe, nove sadnice drveća, popravila mobilijar i uredila zelene površine dvorišta vrtića. U okviru volonterske akcije „Uljepšajmo dječiji svijet“ zaposleni banke su podržali donaciju, te su u subotu, 02.06.2018. godine farbali donirani mobilijar, sadili nove sadnice i uređivali dvorište vrtića.

Preko 40 zaposlenih, uključujući i Upravu NLB Banke, vrijedno je radilo na uređenju dvorišta, kako bi stvorili podsticajnije okruženje za najmlađe sugrađane u kojem će kroz zabavu, igru i sport, razvijati odgovoran odnos prema životnoj sredini.
U višečasovnoj akciji, ofarbane su donirane klupe, zasađene su nove sadnice drveća, ofarban je popravljeni mobilijar, uređene su zelene površine a pješčanici su prilagođeni njihovoj namjeni. Dvorište vrtića oplemenjeno je i dodatnim crtežima.

Povodom održane akcije, Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke AD Podgorica je izjavio: „NLB Banka kao jedan od prioriteta ističe društvenu odgovornost, koja uključuje brigu o zaštitu životne sredine i širem društvenom okruženju. Volonterska akcija “Uljepšajmo dječiji svijet”, imala je za cilj da oplemeni prostor u kome svakodnevno borave najmlađi sugrađani. Ispunili smo zajedničku odgovornost kroz korisno i zabavno druženje i zaista vjerujemo u to da malim stvarima možemo mijenjati svijet i da će ovakve akcije i drugi prepoznati kao značajne, te da ćemo ujedinjeni uspjeti da stvorimo pozitivno i zdravo okruženje, smanjimo negativan uticaj na životnu sredinu i doprinesemo održivom razvoju“.

„U ime JPU ”Đina Vrbica” iskazujemo veliku zahvalnost NLB Banci i njenim predstavnicima, koji su u subotu učestvovali u akciji uređenja dvorišta naše vaspitne jedinice ”Đina Vrbica”. Zahvaljujemo se što ste donirali vrijedan mobilijar i sadnice, kako bi prostor za igru naših mališana učinili ljepšim i ugodnijim. Akcija koju ste realizovali zaista je pravi primjer društveno-odgovornog ponašanja i saradnje sa lokalnom zajednicom, a Vaš divan gest donijeće osmijehe na licima naše djece.“, istakao je Vuk Stanišić, direktor JPU “Đina Vrbica”.

NLB Banka kod svojih zaposlenih podstiče angažovanje i preuzimanje inicijativa koje unapređuju kvalitet života u zajednici u kojoj posluje. Pored odgovornosti prema klijentima, poslovnim partnerima i kolegama, odgovoran odnos prema životnoj sredini je ono što je uvijek u fokusu zaposlenih u NLB Banci. Tim volontera NLB Banke je u subotu pokazao da se uz dobru volju, jednostavno i na zabavan način, može učiniti mnogo za zajednicu čiji smo dio.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com