SERGEJ TRIFUNOVIĆ ŽESTOKO PROZVAO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Idi u Fk Vegetarijanac! - Volim Podgoricu

SERGEJ TRIFUNOVIĆ ŽESTOKO PROZVAO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Idi u Fk Vegetarijanac!

Popularni glumac ponižavao najboljeg srpskog tenisera dok je gubio od Čekinata na Rolan Garosu, a prozivka se isključivo odnosila na njegovu vegetarijansku ishranu.

Surovo, nisko i na granici vulgarnosti Sergej Trifunović prozivao je Novaka Đokovića na Tviteru.

Dok je gubio od Italijana Marka Čekinata na Rolan Garosu, popularni glumac tvitovao je i omalovažavao najboljeg srpskog sportistu svih vremena.

– Dobro, dečko, sad nam već svima ideš na živce. Počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac. Ja samo ne čuh da sport i makrobiotika idu podruku.Osim ako si joga majstor. Mene ne je** nikakva različitost. Samo to što dečko očigledno ne poseduje fizičku snagu koju je imao. Kao gledalac i navijač – između ostalog je pisao Trifunović na Tviteru.

Sergej u razgovoru za Kurir nije htio da obrazloži svoje tvitove, dok ga je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović osudio.

– Apsolutno treba da damo podršku Novaku, jer je na pravom putu i moje mišljenje je da takvi komentari nisu na mestu, pogotovo ne u trenutku kad Đoković pokušava da ponovo bude onaj stari. Svako treba da se bavi svojim poslom, tako da smatram da takve izjava nisu na mestu, pogotovo što se kod Noleta vidi želja da se vrati u svjetski vrh. Mi koji smo takoreći čitavu njegovu karijeru uz njega treba da se bavimo njegovim problemima. Što se tiče hrane, ona najbolje zna šta mu je činiti – istakao je Obradović.

Nije drama
Bogdan: Bitno da ide nabolje

Bogdan Obradović ističe da je za Novaka veoma bitno što su mu se u tim vratili Marijan Vajda i Gerhard Grič, koji poznaju srpskog tenisera u dušu.
– Najbolja stvar za Noleta je što je vratio njih dvojicu, jer i Vajda i Grič mnogo dobro poznaju našeg tenisera. Izuzetno me raduje što sve više vremena provodi u Srbiji, tu je s porodicom, prijateljima. U svakom slučaju, ide nabolje i njemu je u ovom trenutku najvažnije da igra što više mečeva – poručio je Obradović.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com