AKCIJA POLICIJE: Pronađen 21 štapin dinamita, municija i detonirajuće kapisle - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE: Pronađen 21 štapin dinamita, municija i detonirajuće kapisle

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su prilikom pretresa pronašli i oduzeli municiju, detonirajuće kapisle i štapine dinamita. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava u redovnom potupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

 

Naime, službenici OB Kolašin su, 08.06.2018. godine, postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Kolašinu, izvršili pretsrea stana i drugih prostorija koje koriste V.V. (72) i R.V. (29), oba iz Kolašina. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli 72 komada municije kalibra 7,9mm, u ilegalnom posjedu, 63 detonirajuće   kapisle i 21 štapin dinamita – amoneksa.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se protiv V.V. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com