Ovo su detalji iz najpoznatijeg predbračnog ugovora na estradi - Volim Podgoricu

Ovo su detalji iz najpoznatijeg predbračnog ugovora na estradi 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović polako privode kraju pripreme za gala svadbeno veselje koje će biti upriličeno sljedeće nedjelje.

Pjevačica i biznismen su nedavo, kako piše beogradska štampa, potpisali predbračni ugovor.

“Prija i Filip se vjenčavaju iz ljubavi i nijedno od nih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili se da je najbolje da potpišu predbračni ugovor. To nije ništa čudno, već je sasvim normalna stvar među svim parovima, ne samo u svijetu već i kod nas. Oboje su lako sklopili sporazum”, prenio je izvor blzak pularnom paru.

“U ugovoru je navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dijele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. Filip neće imati pravo na njen stan u Beogradu. Takođe, automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj”, kaže izvor i dodaje da zajedničku imovinu, kao što je i zakonom određeno, dijele napola:

“Sve što budu stekli tokom braka dijeliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dijela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka”, otrikva izvor upućen u detalje i navodi da u ugovoru postoji i stavka koja se tiče poklona.

“Sve ono što Aleksandra i Filip dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, ne moraju da podijele s partnerom”.

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com