Robi Vilijams objasnio zašto srednji prst - Volim Podgoricu

Robi Vilijams objasnio zašto srednji prst

Robi Vilijams, glavna zvijezda otvaranja Svjetskog prvenstva u Rusiji, nakon pet dana objasnio je zbog čega je pokazao srednji prst.

Popularni pjevač iznenadio je sve pokazivanjem srednjeg prsta tokom ceremonija otvaranja Mundijala na moskovskom stadionu “Lužnjiki”.

Mnogi su nagađali da je tim potezom pozdravio sve koji ga kritikuju jer je prihvatio ponudu ruskog predsjednika Vladimira Putina da pjeva na otvaranju SP.

Bilo kako bilo, 44-godišnji pop veteran objasnio je svoj gest, ali u svom stilu – signalizirao je da je ostao samo minut do kraja nastupa i do početka prvog meča.

“Bio sam pod velikim pritiskom jer je ostao samo minut, a nijesam znao kako da odradim odbrojavanje od 30 sekundi, tako da sam jednostavno pokazao da je ostao minut”, kazao je Vilijams gostujući u programu “This Morning Show” britanske televizije ITV.

Upitan da li se kaje zbog gesta, kazao je da nije u potpunosti kontrolisao svoje ponašanje.

“Ja ne mogu sebi da vjerujem. Ne znam šta ću uraditi u određenom trenutku”, kazala je britanska pop zvijezda.

“Nije bilo određenog plana. Plan je bio da dobro otpjevam i da ne padnem sa scene. U takvim trenucima ništa konkretno mi ne pada na pamet, kao da je neka blokada između mene i razuma. Tada se nešto dogodi, i pet minuta kasnije sam u nevjerici: ‘Da li sam to uradio? Da, jesam'”, dodao je Vilijams, inače veliki fan fudbala.

Američka televizijska kuća Foks koja je prenosila nastup Vilijamsa izvinila se zbog njegovog ponašanja.

Prije nastupa, Vilijams je rekao kako je veoma srećan i uzbuđen jer je nastup na Svjetskom prvenstvu ispunjenje njegovih dječačkih snova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com