Nina Kraviz ispisala istoriju mističnim setom na Kineskom zidu - Volim Podgoricu

Nina Kraviz ispisala istoriju mističnim setom na Kineskom zidu

 

Zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a postala je prvi internacionalni DJ u istoriji koji je na Kineskom zidu odradio višesatni, mistični DJ set.

Famozna Nina prošlog mjeseca je, u okviru Great Wall Festivala, priredila pravi muzički ugođaj za oko 30 srećnih fanova koji su imali privilegiju da đuskaju na najvećoj građevini na svijetu, dok je ostatak svijeta uživao u performansu putem live video prenosa.

Iako je poznata po nastupima na neobičnim mjestima, za čuvenu Ruskinju bio je poseban izazov da svoje deep techno setove “ukleše” u zidine jednog od sedam novih svjetskih čuda.

“Plan je bio stvoriti psihodeličnu, mističnu atmosferu. Fokusirala sam se na ono što me u datom trenutku uzbuđuje i odabrala sam muziku prikladnu ambijentu. Reakcija ljudi je najvažniji momenat ovog iskustva jer nema muzike ili muzičkih ideja bez slušalaca, makar i imaginarnih”, kazala je liderka svjetske elektro scene.

Organizatori Great Wall Festivala nijesu sumnjali da će Nina svojim psihodeličnim setom, u kom su bili uključeni i njeni do tada neobjavljivani radovi, napraviti istoriju na Kineskom zidu.

“Pozvali smo Ninu jer kroz muziku uspostavlja savršenu komunikaciju sa cijelim svijetom, ali smo znali i da niko bolje od nje neće demonstrirati žensku snagu na jednoj tako muškoj lokaciji kao što je Kineski zid”, izjavila je izvršna direktorica Great Wall Festivala Isabella Wang.

Ko je propustio da makar uz live prenos dočeka svitanje sa Nininim opusom na Kineskom zidu, dio atmosfere može proživjeti uz kratki video sa nastupa.

Ulaznice po poklon cijeni samo do petka u ponoć

Ulaznice za ovogodišnje peto izdanje Sea Dance festivala se mogu naću u prodaji po najpovoljnijoj cijeni od 19,90 eura! Ovo je cijena sa čak 70% popusta i biće dostupna samo do petka 22. juna do kraja dana, nakon čega će paket ulaznica za sva tri dana biti skuplji. Ulaznice za Sea Dance festival po poklon cijeni mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala www.seadancefestival.me

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com