PODGORICA: Domaća Trgovina donirala preko 50.000 evra za uređenje zelene površine i igrališta u naselju Zabjelo - Volim Podgoricu

PODGORICA: Domaća Trgovina donirala preko 50.000 evra za uređenje zelene površine i igrališta u naselju Zabjelo

 

Juče (20.06.2018) je u podgoričkom naselju Zabjelo uz veliku dječiju zabavu otvoreno novo igralište sa uređenom zelenom površinom na 2000 metara kvadratnih. Domaća Trgovina, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti, obezbijedila je sredstva za uređenje prostora i nabavku dječijeg mobilijara.

„Želja nam je bila da vrata igrališta zvanično otvorimo na malo drugačiji način, a to je kroz igru i druženje sa djecom koja žive u okolini. Danas ćemo uživati svi zajedno, a od sutra igralište prepuštamo djeci sa molbom da ga čuvaju kako bi i nove generacije imale lijepo i očuvano mjesto za igru“ – saopštili su iz kompanije Domaća Trgovina.

„Uređena igrališta za mališane i zelene površine u naseljima veoma su dragocjeni i značajni za stanovnike u gradskim zonama. Ovakva i slična mjesta omogućavaju da u neposrednoj blizini stanovanja imate prostor za odmor, a djeca bezbjedno i lijepo mjesto za igru. Urbane zone su gusto naseljene te svaki prostor koji može da se ozeleni omogućiće ugodniji život. To nas je motivisalo da zajedno sa Glavnim Gradom Podgorica pokrenemo projekat u naselju Zabjelo. Tu je blizu osnovna škola i vrtić tako da je to bio razlog više da uredimo ovaj prostor, kako bi djeca posle svakodnevnih aktivnosti imala lijepo mjesto za druženje“ – dodali su iz kompanije.


Vrijednost investicije koju je donirala Domaća Trgovina – Aroma marketi i Conto diskonti iznosi preko 50.000 evra. Projekat je obuhvatio izgradnju igrališta za djecu sa pratećim mobilijarom i klupama za odmor, 20 jedinica za rasvjetu, uređenu zelenu površinu oko igrališta te sistem za navodnjavanje. Igralište se nalazi u Ulici Radosava Burića u naselju Zabjelo, a u neposrednoj blizini zelene površine obezbijeđeno je i 12 parking mjesta.

2 komentara

  1. Oh my goodness! an excellent write-up dude. Appreciate it Nonetheless We are experiencing trouble with ur rss . Do not know why Struggle to register for it. Could there be any person obtaining identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  2. Good day! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com