UHAPŠEN MUŠKARAC: Seksualno uzenemiravao i dodirivao djevojčicu? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MUŠKARAC: Seksualno uzenemiravao i dodirivao djevojčicu?

 

Službenici Uprave policije MUP-a identifikovali su i lišili slobode K.R, koji je punoljetan i crnogorski državljanin, zbog sumnje da je na štetu maloljetne djevojčice stare 13 godina počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičeni je lišen slobode juče, nakon operativnih saznanja policijskih službenika da je izvršeno krivično djelo i nakon mjera i radnji koje su potom uslijedile na identifikovanju oba lica, i osumnjičenog i oštećene.

Sprovedena je kriminalistička obrada na osnovu koje se sumnja da je K.R. trinaestogodišnju djevojčicu seksualno uznemiravao i dodirivao po tijelu.

Od djevojčice je uzeta izjava, u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i roditelja.

Osumnjičeni K.R. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

U cilju zaštite identiteta i integriteta lica oštećenog u ovom događaju, budući da se radi o maloljetnoj djevojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, godine starosti i prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloljetnice ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloljetna žrtva mogla da bude prepoznata a samim tim i dodatno viktimizovana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com